Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ilyen az idei influenza?

Ilyen az idei influenza?

Figyelt kérdés

Ma voltunk kislányommal orvosnál. Fülgyuszija van és tüszös mandulája. 38-39 fokos láz.

Ma este háromszor is hányt. Semmi nem maradt benne. Fürdés előtt adtam neki pici sós vízben főtt krumplit, azt ette és kanálban adagoltam neki a vizet. Ez végülis benne maradt. Ilyen az idei influenza?

2013. febr. 14. 22:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezek inkább szövődmények szoktak lenni, vagy felülfertőzték a baktériumok. Doki nem mondta?
2013. febr. 14. 23:19
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem, mert délelőtt még "csak" lázas volt, mikor dokinál voltunk. Késő délután kezdődött a hányás.
2013. febr. 14. 23:32
 3/5 anonim ***** válasza:

Ezeket baktériumok okozzák. Ha előtte nem volt beteg, akkor nem influenza szövődmény. Lehet volt neki először egy kis torokgyulladása, amit vírusok okoznak kezdetben, ha az nem volt kikezelve (láz nélküli állapot is lehetett), akkor jönnek a baktériumok és felülfertőződés alakul ki. Nálatok ez történhetett. A magas láz a gyulladás miatt van, ráadásul szegénynek kettő is van. Én is jártam így, felülfertőződtem, spéci antibiotikumot kaptam, amibe 5 db volt és 2500 forint.

Ha influenza szövődménye lenne, akkor az influenzán már átesett volna.

De vigyázni kell, mert le van gyengülve az immunrendszere és az influenza vírus még megtámadhatja.

2013. febr. 15. 07:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Nálunk inkább láz volt, de az kitartóan 5-6 napig, és nátha, iszonyat orrdugulással. Hányás nálunk a köhögéstől volt, meg a sok lenyelt váladéktól.
2013. febr. 15. 07:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Az influenzán kívül van többféle vírus a levegőben. A kislányod valószínű elkapott valami egyéb vírust.

Jobbulást

2013. febr. 15. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!