Valente, Loredána, Kleó, Korina nevekről vélemény?
Figyelt kérdés
2018. febr. 2. 13:38
11/18 anonim válasza:
A Kleó nekem tetszik, csak félek, hogy amíg kicsi és nem tudja kiejteni, addig Leónak fogják érteni. A Korina elmegy, bár nem kedvencem.
A Valente így adható? Nem Valentinaként?
12/18 anonim válasza:
Szerintem borzasztó mindegyik. Hozzáteszem, amúgy sem önmagában kellene nézni, hanem a vezetéknévvel együtt. Kifejezetten magyaros vezetéknév mellé meg főleg iszonyú a legtöbb "modern" keresztnév. Csak egy közismert "negatív" példa: Istenes Nátán. Plusz kis kiegészítés: Magas hangrendű vez.névhez jól passzol a magas vagy vegyes, alacsonyhoz az alacsony vagy vegyes, vegyeshez a magas vagy alacsony. 😊
13/18 anonim válasza:
+1 a Korinára. Unokahúgom Karina az szerintem szebb :D
Amúgy a többi választásod elnézve téged sem a nap sütött barnára. :D
Ne tedd nevetségesse a gyereked,mert majd mindenki azon gunyolódik a hatatok mögött. Egyik fiút Lorenzónak nevezték el a helyzi cigányok mindenki rajtuk mosolygott a jatszón. Legyen egy kis jó indulat benned és élhető nevet válassz !
14/18 anonim válasza:
12es, azért az Istenes Nátán az már külön kategória:-D Nagy bátorságra vallt s-re végződő vezetéknév mellé adni ezt a nevet. Szegény gyerek előbb lesz sántán vagy sátán mint Nátán:_D
16/18 anonim válasza:
Ha már kérded... elég borzasztóak!
17/18 anonim válasza:
Mintha tisztítószer nevek lennének 😀 talán a Korona.
18/18 anonim válasza:
Korinát adnám , többet nem.
Max ilyen változatokat; hogy
Valentina
Lorentina
Kleó helyett Klementina
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!