Szerintetek ez normalis felfogas?
Itt volt tegnap
es elmagyarazta nekem, hogy ne varjam el azt a paromtol, hogy fellegyen meg x ideig a gyerekkel, mikor o dolgozni volt. De mondon en is felvagyok hajnali 3.50 ota azota nem aludt a gyerek, fozni es takaritani is kellett meg ugye odafigyelni ra mert mar maszik. Az mas.. ahha..meg en mar anya vagyok, o ferfi. Ha o neha berug, megint mas mert o keresi rank a penzt. Megismeteltem,hogy en is dolgozok de az se szamitott, mert nem az en fizetesembol elnenk meg. Nekem mar nincs szorakozas, azt mondta, az a baj velem, hogy meg mindig vagyok a kikapcsolodasra.. regen nagyaink idejeben az asszony otthon volt. Es hogy halatlan vagyok.
Akkor ott felalltam, megmondtam neki, hogy nem eltartanak, nem magamnak szultem es nem szuntem meg embernek lenni. Jo, hogy neha ki akarok kapcsolodni, hiszen ez egy 0-24-es munka. Meg mindig kelek ejjel. Hiaba a ferjem dolgozni jar ugyanugy o is kiveszi a reszet mert nem vagyok se rabszolga, se robot es nem vagyok nagyanyam, ha mar az o idejukkel peldaloztal. Nem a labamat logatni vagyok itthon es "nem ez a dolgom", hanem ez a dolgunk. En is ledolgoztam x evet azert, hogy ne a semmire szuljek most ugyanugy dolgozom.
Ma is mar hajnali 5 ota fenn vagyunk.. utalom ezt az elgondolast szerintem jogos volt a taps. Nem a 19. szazadban elunk tudtommal kiharcoltuk azt a noi egyenjogusagot es, ha most hagynam, hogy en csinalok mindent, fel ev mulva mikor visszamegyel dolgozni is akkor minden a nyakamba szakadna? Szerintem az a jo, hogy kozos haztartas, kozos gyerekneveles az elejetol. Nem??
Nem tart el.
En is kapok gyedet. Max osszeget.
Igen..nem ket gyerekunk van, hanem egy ferjunk es egy gyerekunk. Attol, hogy en nem jarok el dolgozni itthonrol, az is munka, hogy 2x-3x kelek ejszaka. Igy termeszetes, hogy a hazimunka mellett ez is kozos.
De ferjem is egyetert. Jovoheten menni akartunk bulizni de ezutan a monolog utan en nem megyek vele. Nehogy utana az legyen, hogy a ferjem penzet koltom..vagy hasonlo.
Nyugi, addig míg ezt nem a férjeddel kell tudatosítani, addig semmi gond. :D
Én ilyenkor csak mosolygok és annyit mondok, hogy mindenki úgy csinálja ahogy nekik megfelel! Hála istennek, nem 5éves vagyok, hogy mások mondják meg nekem, hogy mit csináljak! :) Legalább a másik fél is felbosszantja magát, de te semmi sértőt nem mondasz ezzel és nem is akarok a te véleményed rá erőltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!