Jobb ha levágatom a hajam? Ti levágattátok?
Derékig érő hajam van, és imádom, de sokáig tart a mosás, szárítás, és otthon mindig feltűzöm, hogy ne zavarjon a házimunkában.
Viszont felmerült, hogy ha megjön a picúr, talán jobb, ha levágatom.
A szívem szakadna meg érte, de nem biztos, hogy lenne ennyi időm a mosásra, szárításra, ugye, elvileg rendesen hullani is fog...
Mit gondoltok?
Én speciel pont, hogy megnövesztettem a hajam. :D
Ismerősi körben akivel beszéltünk is a hajról, 1 nő vágatta le, mert iszonyatosan tönkrement a haja. 2 amúgy is unta, ezért vágatta le. 2nek meg eszébe sem jutna, és szerintük is jobb a hosszú, mert rendesen össze lehet fogni.
Nem olvastam el az eddigi kommenteket.
Én úgy gondolom, hogy fölösleges levágnod.
Először is: nem biztos, hogy hullani fog a hajad. Nekem se hullott..
Másodszor is: Az első 1 év a kritikus szerintem, akkor többször hajolsz, pelenkázol, etetsz, stb. 1 év után már saját lábon sétál a gyerek, otthon sem kell úgy rakosgatni mint azelőtt. A hajadba se fog csimpaszkodni, az enyém is 1 év körül hagyta el azt, hogy egyből a hajamba kapaszkodjon.. Tehát akkor már jobban leengedheted.
Harmadik: A pinteresten nagyon jó konty és fonat tippek vannak. Így csini is maradsz, fel is lesz kötve a hajad és nem is lesz rövid. :)
Nekem is derékig érő hajam van. Nem vágattam le a fiam születése után sem. Én így érzem magam nőiesnek. És attól, hogy anya vagyok, még megmaradtam nőnek lenni. Itthon ha a fiammal foglalatoskodtam, akkor felgumiztam, egyébként meg ha valahová mentünk, akkor pedig kiengedtem. Most meg már 7 éves a fiam, szóval teljesen mindegy.:)
Amúgy a férjemnek általában tüsi haja van, de van, hogy megnő picit hosszabbra és a férjem kb. 3 centis hajába is simán belekapaszkodott a kisfiunk, mikor pici volt, tehát semmi értelmét nem láttam annak, hogy emiatt levágassam. :)
Én azt gondolom, hogy az a baba alszik is, remélhetőleg lesz apukája is, aki szintén foglalkozik vele, tehát pár naponta az a pár perc, akár 20 perc jár anyukának is, hogy magával foglalatoskodjon és ennyi idő alatt pedig rendbe tudod tenni a hosszú hajadat is.
Eszembe nem jutott levágatni, pedig nekem aztán olyan dús a hajam, hogy eddigi 35 évem alatt még minden fodrász megjegyezte , hogy nem látott ilyen dús hajat. Amikor hajatmosok eleve 10 perc kell, hogy teljesen átnedvesedjen...
Majd ha öregasszony leszek, akkor levágatom, addig semmiképp :) Otthon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!