Akiknek nincs nagyszülői segítség, hogy mozdultok ki apával?
De megéri. Mert gondolom, máskor is mennétek.
Ismerősi körben érdeklődj, ismernek-e megbízható személyt, diáklányt, aki egy kis zsebpénzért felvigyáz.
3. vagyok, nálam 8 és 10 órákat dolgoznak. De tovabbra sem minden nap.....bár nekünk nincs igényünk a bulizásra, ott tudnanak aludni a gyerkőcök a szüleimnél.
u.i.: a "sehogy" válaszok 100%-osak......magyarul s sorstársakat vki felpontozza, akiknek jobb azokat meg le? Irigy vagy, lepontozó? Nőjj fel!
12-es miért kell örökké provokálni, és szítani a feszültséget?? A hogyan mozdultok ki kérdére a sehogy is egy válasz akár tetszik ez neked, akár nem.
Ha meg te ki tudsz mozdulni, akkor örülj neki, és ne másokat bánts. El nem tudom képzelni mitől jobb az életed, így, hogy a "sehogy" válaszolókat pocskodiázod, irigyezed. Inkább neked kéne felnőni, de legalábbis értelmes elfoglaltságot tlálni magadnak, mert ez a viselkedés elég ciki.
Örülj magadnak 12-es, ha ennyire nagyra vagy ezzel! Szép és jó, mások is örülnének neki, de ez van! Nem kell bunkónak lenni és fitogtatni, hogy te mennyivel szuperebb vagy, mert te megoldod.
Most pénteken is mentünk volna a kocsonyafarsangra, utána pedig beültünk volna egy szórakozóhelyre barátokkal, de anya délelőttös, 4kor kelnie kell, és apa is nappalos, 4kor kelnie kell. Múlt héten 3 időpontot is mondtam, hogy mikor szeretnék suliba menni és, hogy tudnának e vigyázni a gyerekre, de anya délutános volt, apa meg éjszakás... és ő vezet, muszáj pihennie.
Már bocsesz de az a hányinger, hogy lepontozza valami barom azokat, akik ki tudnak mozdulni!! Ennek oka van, hisz hasznosabb ha leírja valaki hogy ő hogyan oldja meg a kimozdulast, mint aki odaveti hogy sehogy!
Bocsika, de egy "sehogy" az mi búbánattól HASZNOS válasz??? Akik kimozdulnak MIND leírták, hogyan. Gondolkozzatok már legalabb egy picikét!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!