Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha ikerfiaid születnének, Te...

Ha ikerfiaid születnének, Te körülmetéltetnéd az egyiket?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm mondta, hogy ha ikerfiai lennének ezt tenné. Így biztosan nem csalnák meg az asszonyok őket egymással.
2018. jan. 21. 09:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Mi alapján döntené el, ki legyen?

A megcsalás 2 emberen múlik. Ha körül van metélve ha nincs.

Amúgy minimális különbség van az ikrek között, véletlenül nem lehez

2018. jan. 21. 10:11
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
.... Nem lehet összekeverni őket.
2018. jan. 21. 10:11
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Egypetéjű ikerfiaim vannak. Nincs két egyforma ember, mindenki más, akkor is, ha két tojásnak tűnnek elsőre.

Ha egyszer szerelmesek lesznek, az párjaik pontosan tudni fogják, hogy mindegyikükből csak egy van a világon, akit szeretnek és akit soha máshoz hasonlítani nem tudnának.

Egyiküket sem metéltetném körül, az ismerősöd meg nem normális. Nyilvánvalóan nem szülő, és az sem biztos, hogy felnőtt... ugye? :)

2018. jan. 21. 16:28
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt egy barátom akinek volt egy ikertesoja. Számomra ok teljesen különbözőek voltak, sose kevertem őket össze.
2018. jan. 21. 20:28
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Most ebben csak én nem értem a logikát? Az, hogy a péniszük különböző, miért akadályozná meg a majdani feleségeiket abban, hogy megcsalják őket (pláne egymással)? Meg amúgy is, ha egy nő csalja a férjét, miért pont a sógorával tenné?
2018. jan. 21. 23:06
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Hogy ne tudják kipróbálni egymás nőjét azok tudta nélkül.
2018. jan. 30. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!