Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A kiságyat ti szereltétek össze?

A kiságyat ti szereltétek össze?

Figyelt kérdés

Vagy szakembert hívtatok?

Párom ezermester, sok mindenhez ért. De szeretnénk ha stabil lenne, nehogy elnézzen valamit.

Nagy ordongosseg ossze rakni ?

Köszönjük

(Ma érkezik így nem tudtuk még átnézni h mi merre, hány méter)

2018. jan. 19. 08:57
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Persze, hogy mi, pedig nem ezermester egyikünk se . Pár csavar az egész.
2018. jan. 19. 09:01
 2/10 anonim ***** válasza:
76%
Igen mi raktuk össze, semmi bonyolult dolog nincs benne, nyugi. :) bár biztosan ágyfüggő is, a miénket könnyű volt összerakni.
 3/10 anonim ***** válasza:
86%
Minden bútorunkat a férjem szerelte össze. Fel sem merült, hogy a kisagyat nem ő fogja. Semmivel nem bonyolultabb mint más bútorok.
 4/10 A kérdező kommentje:

Én is úgy gondoltam, h neki kéne mert ügyes. De azt mondta meglátjuk milyen a kiságy.

De ahogy a boltban láttam egyben tényleg csak pár csavar van benne ,semmi extra.

Köszi!:)

2018. jan. 19. 09:04
 5/10 anonim ***** válasza:
Az én régi kombi kiságyamat kapta a gyerekünk. Szóval összeszerelési útmutató nem volt hozzá. Férjem ilyen esetbe teljesen elveszett ember,hiába mutattam neki képet egy kombi kiságyról (azért lényegébe mind egyforma) ő abszolút nem tudta maga elé képzelni,hogy melyik darab még is hova jöhet (kivéve a rácsok) szóval csak állt és lesett a nagy sötétségbe :D Viszont én meg az vagyok akinek mindig az volt a feladata,hogy az elemes bútorokat össze szerelje,mert szüleimnek se volt erőssége én egyből magam elé tudtam képzelni és papír nélkül pikk pakk össze rakni (örök puzzle mániás vagyok még így 36 évesen is). Vannak esetek amikor a segítség nem épp segítség, szóval közel 15 perces munkával egyedül raktam össze a kiságyat :D
2018. jan. 19. 09:11
 6/10 anonim ***** válasza:
43%
Apa rakta össze, semmilyen segítséget nem fogadott el, ez neki fontos szertartás volt 🙂
2018. jan. 19. 10:03
 7/10 anonim ***** válasza:
Férjem szerelte össze. Max. 8 csavar tartja össze. Van egy alja, 2 hosszú és 2 rövid oldala. Több részből szerintem egyik kiságy sem áll.
2018. jan. 19. 12:34
 8/10 A kérdező kommentje:
Megcsinálja ebéd után. Nagyon egyszeru :) köszi!!
2018. jan. 19. 12:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Férjem rakta össze, mondjuk neki asztalos az eredeti szakmája, úgyhogy nem aggódtam. De szerintem én magam is simán összeraktam volna :)
2018. jan. 21. 23:11
 10/10 A kérdező kommentje:
Hamar ossze rakta nem.volt egy nagy dolog.:)
2018. jan. 22. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!