Mivel és milyen gyakran takarítjátok a kiságyat ill. a pelenkázót?
a pelenkázót nedves törlőkendővel letöröltem minden egyes alkalommal, amikor a huzatot leszedtem róla, mest mosni kellett.
a kiságyat... khm... szerintem konkrétan sosem :o nyilván használatba vétel előtt lefertőtlenítettem, és takarításkor, ha láttam, hogy van rajta kosz, por, letöröltem 8sosem volt rajta, szerintem naponta 6x tisztára nyalta a gyerek :))... de célirányosan sosem.
Kisagy - Mikor megvettem, aztan kb fel evre ra jutott eszembe, hogy le kellene mar torolgetni :)
A pelenkazon a szivacsot vagy mi az, mikor kicsi volt szinte naponta kellett, magat a fa reszet mikor eszembe jut, kb havonta.
A kiságyat talán ha kétszer töröltem át eddig fertőtlenítővel 1,5 év alatt. Mindkétszer betegség után. Egyébként a por vhogy nem marad rajta, mindig tiszta.
A pelenkázó alátéttel nem fedett részén megáll a por, azt a heti takarításnál letörlöm. Mikor mivel. Vizes ruhával sose. Száraz mikroszálas vagy babatörlő.
A pelenkázófeltétet pedig ha szennyeződött széklettel vagy vizelettel. Általában kétnaponta fertőtlenítővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!