Köszi a válaszokat.
Lehet velem van a baj, de a Rudiról nem a férfi nemiszerv jut eszembe.
Hát egyáltalán nem az jut eszembe nekem se. :O
Akkor ennyi erővel a Botond --> Boti (bot) is arra akar asszociálni?
Hát, könnyen beszél az, aki nem hallgatta egész általánosban a rendkívül frappáns beceneveket meg rímeket a nevére. Én nő vagyok, az átlagnál ritkább és állítólag nagyon szép, magyar névvel, mégis rommá szivattak. 1-2 poént a mai napig hallgatok, ha bemutatkozom valakinek, pedig lassan 30 leszek. Most már csak mosolygok rajta, de amikor a suliban a fiúk már azon versenyeztek, hogy ki tud hülyébb verziót kitalálni a nevemre, és már a rendes nevem helyett ezeken a neveken kezdett el mindenki szólítani, hát az egyáltalán nem volt vicces.
Pedig tényleg tök hétköznapi nevem van, nem mindennapos, de azért nem is olyan extra, mégis betaláltak vele. Egy Rudit ott széttéptek volna.
Nyilván vannak szerencsések, akik olyan iskolába járhatnak, ahol az ilyesmi eszébe sem jut a gyerekeknek, ahol mindenki kedves és aranyos és mindenki szeret mindenkit. Jó nekik.
Felőlem hívja Rudolfnak meg Rudinak a gyerekét bárki, akinek ez jól esik, csak aztán ha mégsem ilyen szerencsés helyre kerül a fiú, és minden nap bőgve jön haza, akkor majd oktassátok ki őt is, hogy de pedig milyen ARANYOS a neve.
Mert egy pasi biztos arra vágyik amúgy is, hogy aranyos neve legyen, amiről 10-ből 9 embernek rajzfilmfigurák ugranak be.
Igen, én is ismerek 50 éves, kocsmatöltelék rocker-Rudit, aki tök vagány, egy ilyen embert kb. akárminek hívhatnak, akár Káposztasalátának is, akkor is menő lesz. De lehet, hogy csak azért lett ilyen kemény, mert egész fiatalkorában a nevével küszködött...
Én értem, hogy bizonyos neveket cukinak tartotok, meg nektek tetszik, de nem ti fogjátok viselni életetek végéig, hanem a gyerek. Akkor is, amikor már felnő és önálló életet kezdene. Ergo nem az alapján kéne nevet választani, hogy szerintetek CUKI meg ARANYOS meg JÓPOFA. Nem plüssállatnak vagy meseszereplőnek adtok nevet, hanem egy embernek, aki egyszer majd szeretne érvényesülni.
Rengeteg különleges és ritka név van, amik tényleg szépek, amik tényleg menők, amiket lehet becézni, több száz királyabbnál királyabb férfinév van a naptárban, miért pont a cukikkal kell mindig büntetni szegény gyereket?
Így hívják a porszívóm :D (karácsonyra kaptam, egész nap szóltak a karácsonyi zenék, ez ragadt rá)
Gyereknek nem adnám, rénszarvasnak biztosan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!