Hat hónapos anyatejes babának adtok valamilyen vitamint így télen a d vitaminon kívül?
Nem.
én soha nem adok a gyerekeknek vitaminokat, mert délelött az oviban egy rakat gyümölcöst esznek, délután itthon esznek gyümölcsöt, este meg nyers zöldségeket esznek a kenyér mellé.
Soha nem voltak betegsebbek mint a többi gyerek az oviban, így még egy vegyszerrel traktálni öket nem akartam. Èn inkább a sok folyadék híve vagyok, és természetesen több gyógytea is van ami segít a gyorsabb betegség lefolyásban. De ha a gyerek nem vitamin hiányos, akkor azért mert 2x annyi vitamint eszik nem lesz kevésbé betegebb.
Nem. Arra figyelek, hogy én bevigyek minden tápanyagot, szedek kismama vitamint, vasat, sok nyers zöldséget és gyümölcsöt eszünk. Így az anyatejben minden benne van, ami kell.
Mi 6 hónapos kortól kezdtük a kóstolgatást is. Egy pár kanál almalében már van plusz vitamin is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!