Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elfogadjak e az osztrak nevet...

Elfogadjak e az osztrak nevet a nagykovetsegen Becsben?

Figyelt kérdés

szeretnenk a babanknak osztrak nevet adni ami az MTA altal ervenyben levo nevek kozott nincs. de van magyar megfeleloje. viszont en beszeltem egy ugyintezovel a konzulatusrol telefonon es ok mondtak h nem bonyolitjak tul en elnevezhetem osztrak nevvel a gyermekem. de mar lassan kozeleg a szulesidopontja aztan ragodok rajta hogy vajon tenyleg igy van e mert tobben szeretnenek kerelmezni neveket es nem sikerul nekik. jart mar esetleg valaki igy? vagy tudja valaki pontosan hogy valoban jol informaltak? nem szeretnek hoppon maradni ha megyunk majd a terminre anyakonyveztetni.

koszonom a valaszokat elore is.

38hkm

2018. jan. 11. 00:11
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

igen en is igy gondoltam. de a nagykovetsegen meg azt mondtak h nem lesz vele baj. ugyhogy tenyleg kivancsi leszek mi lesz belole.

koszonom a valaszodat

2018. jan. 11. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!