Valami nagyon különleges nevet akarunk adni a gyermekünknek ami még nincs senkinek, mit?
Figyelt kérdés
2018. jan. 9. 21:38
11/20 anonim válasza:
Nem a gyereked lesz különleges a nevétől, hanem a név lesz az attól hogy a gyereked viseli.
Aki erre megy rá hogy direkt egyedi nevet keressen a gyereknek az felületes és a gyerek csak egy speckó kiegészítő neki szerintem.
12/20 anonim válasza:
En is kulonleges nevet kerestem ami illik a csaladi nevhez. Elovettem az anyakonyvezheto nevek listajat es hajra, kiirogattam amik tetszenek.
Van tobb ezer ember valoszinuleg aki hasznalja ezt a nevet, de a kornyekunkon senki, sot parom csaladjanak a kornyeken meg nem is hallottak. Kulonleges mint a fiunk maga, es mi szeretjuk, illik ra, es illik a csaladhoz.
13/20 anonim válasza:
10, már a nav-nál is van ANYA. :)
14/20 anonim válasza:
Ha olyat akartok, akkor nektek kell kitalálni és kérvényezni. Pl egy Szakadtgumi vagy Lyndinette jól hangzik
15/20 anonim válasza:
Valamelyik nap volt itt egy kérdèsben a Dumbó! Na ilyen neve tuti nincs senkinek! (Remélem)
16/20 anonim válasza:
Zseniális ötleteket kaptál, remélem hasonló kaliberű névre vágysz :D
17/20 anonim válasza:
Akkor keressetek, vagy találjatok ki olyat, ami nincs az MTA listán, aztán kérvényezitek és vagy engedélyezik, vagy nem. Általában szokták, ha nem nagyon elrugaszkodott ötlet. Van már Lemmi is (így i-vel), nyilván egy Motörhead-fun apuka szerette volna így elnevezni a fiát. A nevétől senki sem lesz különleges. Ha azt vesszük Kovács Ágnes olimpikonunk, vagy akár Kovács István (Kokó) épp elég különleges, sőt mitöbb rendkívüli, az meg nopláne, amit "letettek az asztalra", nem nagyon fogja minden második ember utánuk csinálni, a hétköznapi neveik ellenére, egy ország/világ tudja kicsodák. Az iskolánkban a portást Kadartának hívják. Az most lényegtelen, hogy ez kinek tetszik és kinek nem, de különleges épp eléggé, aztán sokra ment vele. Félreértés ne essék, egyáltalán nem nézem le (soha senkit, pláne a munkája alapján, távol álljon tőlem) nagyon kedvelem, egy roppant kedves, segítőkész fiatal nő, csupán csak arra világítottam rá, hogy a név önmagában semmit nem ér. Mindenki különleges gyereket akar, pedig a legtöbbünk a földön átlagos, ha nehéz is ebbe beletörődni és a nevétől biztosan senki nem lesz az. Ellenben ha Kiss Annaként majd feltalálja a rák ellenszerét teszem azt, milliárdok fogják ismerni és elismerni, amíg világ a világ. Persze ne menjünk ennyire messzire, de gondolom mindenkinek átment a lényeg.
18/20 anonim válasza:
Legyen Deszpaszító.
Vagy Szulejmán.
19/20 anonim válasza:
Milyen szép lesz majd, amikor a játszótéren eszi a csikket a homokozóba és rászólsz, hogy ,,Köpöd ki, de azonnal, Viagrácska?!"
20/20 anonim válasza:
Szerintem legyen Függönykarnis.
Egyedi, így senkit nem hívnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!