Az anya vagy a baba?

Figyelt kérdés
Ha a szülőszobán komplikáció merülne fel, és vagy az anya vagy a baba élete, melyiket választanátok? Beszéltetek erről a párotokkal, ha neadjisten neki kell eldönteni? Férfiak is válaszolhatnak

2018. jan. 6. 18:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
57%
Kismamaként megkérdeztem a párom . Sosem merült fel bennem ilyen kérdés így mostani helyzethez mérten automatikusan rávágtam ,hogy a babát. Párom viszont úgy gondolja ,hogy inkább engem ,mert „gyereket még csinálhatunk ” .. ha belegondolok lehet nem mernék újra belevágni de valahol igaza van .
2018. jan. 6. 23:04
 12/14 anonim ***** válasza:
48%
Én úgy gondoltam, hogy kicsi a valószínűsége annak, hogy őt kérdezik, de a biztonság kedvéért azt mondtam neki mindenképp a babát mentsék. De rávágta, hogy engem fog mondani.
2018. jan. 6. 23:25
 13/14 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, hogy ki mit mondaná, mert ilyen kérdés nem merül fel. Az orvos minden esetben az anyát próbálja menteni, hiszen neki van legnagyobb esélye a tulelesre.
2018. jan. 7. 08:47
 14/14 anonim ***** válasza:
25%
Sajnos volt benne részem és sajnos engem mentettek... Nem kívánom senkinek. Embertpróbáló fájdalom ami örökre megmarad.
2018. jan. 7. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!