Ha érettségi után nem sokkal születik meg a kisbabám, akkor milyen egyetemre érdemes jelentkezni, hol és mennyi támogatást kapok?
Óvónőit csak akkor végezz, ha nagyon szeretnél gyerekekkel foglalkozni, van türelmed hozzájuk és nem gond az alacsony fizetés. Nekem sajnos az utóbbi gond volt, így muszáj volt otthagynom az óvónői pályát. :-(
Jelenleg én is más irányba kacsintgatok.
Szerintem ha még te sem tudod, hogy mit szeretnél tanulni, akkor most ne jelentkezz. Az egy évben majd kitalálod, és jelentkezel jövőre.
Ez terv vagy már gyereket vársz?
Mert ha terv, akkor felejtős. Alig lesz időd, az meg nem ugyanaz, ha nagymama nevel.
Ha várandós vagy, akkor én a helyedben előbb gyesre mennék, majd kitanulnék egy szakmát.
Bölcsészetet végeztem és azt látom, hogy vajmi kevesen profitálnak a tanultakból. Hova kell ennyi filozófus meg tanár?
Viszont szakemberből alig van, mindenhol hiány.
Én már bánom, hogy nem inkább szakmát tanultam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!