Hogyan lehet "lerázni" egy kismamatársat, anélkül, hogy megbántanám?
Én biztos,hogy nem tűrném ezt sokáig.Finoman közölném vele,hogy családi programot terveztem,és otthagynám a francba.Én nem tudom elviselni,ha rám akaszkodnak,ezért engem az sem érdekelne különösebben,ha megsértődne.De ez én vagyok.
De most komolyan,egyszerűbb,ha egyenesen megmondod neki,hogy szeretnél a gyerekeiddel sétálni,csak HÁRMASBAN!Ha ezt nem érti meg,akkor akármilyen finom is akarsz lenni,így is úgyis meg fog sértődni.Sok szerencsét!
Mindenkinek köszönöm. Azt hiszem az "egyenes út" nekem nem megy, nem vagyok képes rá, hogy szemtől szembe megmondjam neki.
Utolsó válaszolónak: Minden nap sétálunk (rendszerint velük). Nem jönnek be utána (már csak az hiányozna), mert 11-től délig-fél egyig szoktunk sétálni, azaz ebédre jövünk haza, így ők is mennek már be. De mindig hazakísérnek minket (az ő házukhoz érünk először), aztán persze a ház előtt megy a huza-vona, hogy a gyerekek még együtt akarnak lenni.
Légyszi írjatok még ötleteket, mert komolyan mondom, hogy lelkileg teljesen lefárasztanak ezek a séták, pedig a családommal imádunk kint lenni.
Ha a férjemmel megyünk, akkor nem csatlakoznak, csakhogy ő dolgozik, úgyhogy ilyen csak hétvégén van, amikor meg amúgy is ritkán vannak itthon. De a múltkor (már röhögtem kínomban) a férjemmel mentek sétálni a gyerekek, hát még őt is elkísérték.
Szia!
Lehet hülyeség, meg nem is biztos, hogy meg tudod oldani, de esetleg indulj el kocsival, aztán vhol kiszálltok és onnan sétáltok!? Vissza uez. A semminél jobb. Plussz munka meg ktg, de ennyit megér! Én is a plafonon lennék!
Szerintem se menjetek el setalni. A legjobban az autos megoldas tetszett.
Es ha mas idopontban mennetek setalni, delutan mondjuk?
Delelott csak az udvar du. pedig (mondjuk amikor tudod hogy az ovei alszanak)akkor mennetek ti ki.
A ferjed mit tanacsolt neked?
Probalj esetleg keresni valaki mas baratnot is aki odamenne hozzad es vele mennel. Talan akkor a "masik" kismama nem menne veletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!