Kimegy hozzájuk a gyámügy? Vagy mi lesz ebből?
Barátnőmet megütötte a párja úgy,hogy terhes és van egy pici gyermekük,Ő látta a dolgot..Barátnőm kihívta a rendőröket,nert nagyon megijedt párjától
Mára már kibékültek,feljelentést nem tett
A rendőrök állítólag kiküldik a papírt a gyámügynek?
Mit tesznek ilyenkor?Kimennek hozzájuk?Mit mondjanak,hogy ne járjanak rosszul,megbánta a párja és elég jó család ők amúgy..
Baratnod, aha, persze.
Ver a ferjed, te meg veded, tipikus ... igen kimegy, es ha veszelyben vannak a gyerekek, elvehetik oket.
Kvajó család, tényleg, a csávó üti a terhes feleségét, a kisgyerek nézi, aztán a csaj rendőrt hív, de feljelentést inkább mégse tesz...
Hogy egymást hogy ütik verik, az az ő dolguk, de gyereket pont az ilyen embereknek nem szabadna vállalni. Bárcsak engedélyköteles lenne, akkor ez a 2 kicsi ártatlan lélek nem szenvedne élete végéig az idióta szüleitől.
Bár ki tudja, lehet a következő balhénál hasba rúgja az asszonyt a kedves párja. Akkor aztán tényleg lehet majd mit megbánni.
Nalunk regen oriasi balhe volt.a volt ferjem kizart a lakasbol ugy,hogy a csak cicis fel evesem is bent volt.es a nagy 2,5 eves is.este tortent.
En is hivtam rendort,mivel nem engedett be.
Nem jott gyamugy.pedig elotte nalunk is elcsattant egy pofon(csak en viszonoztam is)
En utana elkoltoztem.
Ne védd a férjed, máskor is meg fog verni, ez tuti.
Remélem, nem hagyod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!