Aki gyerek mellett dolgozik, tanul otthon, leírná, hogy
ezt mikor teszi?
Figyelt kérdés
Gyerek 2 év alatt, és nincs bölcsiben, nincs aki vigyázzon rá. És anyuka otthon dolgozik.
Érdekelne mikor főzöl. Játszol foglalkozol e a gyerekkel napközben eleget? Mikor mennyit alszik a gyerkőc? Ha este végre elaludt, nem vagy e fáradt, neki tudsz e állni a külön teendőknek? Nem jut e még egy kis házimunka arra az időre pl mosogatás, rendrakas, főzés? Éjjel a gyerek végig alszik e, ha nem, hogy bírod másnap a tanulást, munkát?
14 hónapos a kislányunk. Gyógytornász vagyok. 2 hónapos korától újra csinálom a magámbetegeimet, 6-szor megyek összesen. Férjem munkája rugalmas, addig Ő van Vele. Mindegyik beteghez máskor megyek. 9-re vagy 11-re vagy 16 órára. Amikor alszik napközben akkor takarítok, teszem rendbe a lakást. Este meg tanulok, mert 2 hónap múlva államvizsgázom. Vagy 11-12 körül fekszem és 7 körül kelek vagy 2-3 körül kelek és akkor a gyerekkel ébredek 8-9 körül. 2-9 hós koráig átaludta az éjszakát, már nem. 1-szer vagy 2-szer eszik tápszert, de pár napja valamiért 1-2 órát ébren van éjjel, szerintem a foga jön. Napközben egyszer alszik 12-15 óra között kb. Várom nagyon, hogy vége legyen a sulinak, hogy már csak a munka maradjon:).
2018. jan. 6. 15:55
13/15 anonim válasza:
Előző vagyok. Még pár dolog lemaradt:).
Férjem szülei nagyon messze laknak, az enyémek itt a városban, de 8-18-ig dolgoznak. Anyukám egyszer jön egy héten 2 órára, olyankor próbálom utolérni magam:). Apukám változó.
Mostanában valahogy egész jól bírom a kevés alvást, de attól tartok meglesz a böjtje... márciusig kell kitartanom.
2018. jan. 6. 15:57
14/15 anonim válasza:
Bár nekem volt nagyszülői segítség, majd 2 évesen bölcsibe mentek... az egyik gyerekkel könnyű volt, mert egy éves koráig napközben is aludt vagy 3-4 órát és az éjszakát is átaludta. A másik viszont napközben csak fél órákat aludt és éjszaka is kelt 2-3 óránként (most ovisként is kel még egyszer). Nála folyton szédültem és összekevertem a szavakat az álmosságtól. Egyébként ha ébren voltak és otthon, nem játszótéren, úgysem lehetett dolgozni, mert csak anya kellett, hiába jött át bárki. És persze mindig akkor jött vmi sürgős, amikor esett vagy betegek lettek. Ebből a szempontból volt a bölcsis időszak, amikor meló idő után csak rájuk tudtam figyelni és nem a munka kattogott az agyamban, meló közben meg a gyerek, és az egész egy bűntudatos kavar lett.:/
2018. jan. 17. 08:09
15/15 anonim válasza:
Szia.9 honapossal vagyok itthon. Amikor alszik akkor tanulok illetve este 20.00 utan mikor leraktam aludni. A hazimunkat nappal vegzem, a tobbit pedig mikor lehetosegem van ra pl delutani alvasnal. Itt ezalatt azt ertem, hogy olvasas, zenehallgatas stb. De egyebkent nem vagyok szivbajos, ha nagy a kupi es nincs kedvem takaritani akkor siman elvagyok 😊 pl tegnap is allt a mosogatnivalo halom, de egesz nap filmet neztem es ma takaritok, mert holnap jon a vedono
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!