Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyire vállalható név a...

Mennyire vállalható név a Magdolna?

Figyelt kérdés

Nekünk tetszik, csak félek, nehogy bántsák miatta.

A Magdaléna modernebb lenne? Vagy az alábbiak jobbak lennének? Kálló a vezetéknév.

Ami még szóba jött: Ibolya, Rozália, Emília, Lívia

2017. dec. 30. 23:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
68%

Az a helyzet hogy ha akarnak bántani egy gyereket akkor bántják, ha nem a nevével akkor mással. Ha pedig nem akarják bántani akkor a neve miatt sem fogják. Volt egy osztálytársam akit Attilának hívnak. Őt gúnyolodásból Atinak becézték. Nem az számított hogy mit mondanak rá hanem a hangsúly. Azóta sem szereti ha Atinak becézik.

Egyébként nekem a Magdolna nem igazán tetszik, valószínű azért mert egy elég rossz személyt jutatt az eszembe.

Az alsó négy név tetszik. Én vagy a Rozáliát vagy az Emíliát választanám

2017. dec. 30. 23:14
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
A név választás szubjektív tetszik e vagy sem. Magdolna teljesen elfogadható név. De ha jót akartok a gyereknek akkor 2.nevet adtok, hogy később választhasson mert a legjobb szándékkal sem tudjátok kitalálni neki tetszeni fog e. Nekrm pl teljesrn átlagos nevet adtak de úgy utáltam, hogy megváltoztattam.
2017. dec. 30. 23:16
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tetszik, a Magdaléna pláne. :( Szerinte a Lívia lenne a legjobb keresztnév ehhez a vezetéknévhez. :)
2017. dec. 30. 23:16
 4/13 anonim ***** válasza:
48%

A Magdolna feltételes módban van :D

Nekem nem tetszik, öreges név. De a többi sem sokkal jobb.

Ibolya, Rozália cigányos.

2017. dec. 31. 00:17
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszik.Ismerek egy kislanyt ezzel a nevvel,Dottinak,Dodinak becezik,de o csak azert kapta mert csaladi hagyomanykent a nagymamaja nevet kapta.Ismerek Magdalena nevu kislanyt is,ot Lenanak becezik.A tobbi felsorolt nevbol talan a Livia tetszik de inkabb Oliviakent adnam.

A Magdolna es Magdalena is szep viszont en szemely szerint nem adnam,hacsak nem valami fontos kotodes lenne a nevekhez.

2017. dec. 31. 00:29
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
A Magdolna tetszik, de a Magdi becézés nagyon nem. A MAgdaléna a becézés miatt jobb. A felsorolt nevek nem tetszenek, az Olívia nagyon hasonlít, az nem jött szóba?
2017. dec. 31. 00:48
 7/13 anonim válasza:
48%

Szerintem joggal féltek.

Ez a három jó szerintem: Emília, Lívia, Ibolya (ebben a sorrendben)

2017. dec. 31. 04:16
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a Magdolna nagyon szép, nem öreges. Nagynéném 40 éves és így hívják, és a fiam bölcsijében egy kislányt is.
2017. dec. 31. 08:09
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
A Magdolna szerintem nagyon jó név (a Magdaléna nekem kevésbé jön be.) Ha tetszik, válasszátok nyugodtan! (A többi is teljesen vállalható név.)
2017. dec. 31. 08:39
 10/13 anonim ***** válasza:
borzalom mind
2018. jan. 1. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!