Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyerekbántalmazás esetén...

Gyerekbántalmazás esetén hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Megtudtam h a férjem csúnyán bántja a gyerekeinket. Ez eddig 3x fordult elő, akkor odamentem és leordítottam őt..de most a rokonsági látogatáson elmondta a kislány h többször meg az öccsét is durván..de ezt nem tudtam eddig mert nekem a lányka nem merte mondani mindet.

27Én felhívom a védőnőt, hogy ez van, mi várható? Mi válófélben vagyunk, elköltözni fogunk de még nem fizetett ki..szerződésünk van h megteszi..de ez még pár hónap biztos lesz.

Gondoltam h bébiszottert felveszek és nem hagyom őket az apjukra egyedül. Egyelőre ezt tudom tenni.

2017. dec. 25. 17:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
29%

Az igen drágám,komolyan ennyire hidegen hagy,hogy a gyeerkeidet verik?

Milyen anya vagy te?

Csak úgy mondom,hogy a gyámhatóság azt is vizsgálni fogja,hogy te mit tettél azért,hogy megvédd őket és téged is felelőséggre vonhatnak.

Leordítottad a fejét?

Ha az én gyerekemre kezet emelne valaki,a minimum,hogy széttöröm a hátán az üvegasztalt....

2017. dec. 25. 22:28
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Rendőrségi feljelentés kell, nem a védőnő és azonnal irány a bíróság, ahol sürgős, sorok kívüli gyermekelhelyezest és tavoltartasi végzést kérsz. Ha elfogadják, apuka költözik a lakásból
2017. dec. 26. 09:38
 13/19 A kérdező kommentje:

Ha nekimegyek a férjemnek..az mivel jobb..

Beszéltem vele. Bocsánatot kérettem vele a gyerekektől. A gyerekeknek megmondtam h ezt ne tűrjék, nem szabad apának ilyet csinálni.

Bemondásra elindítják az ügyet? Igy gyakorlatilag bármi kicseszhet a házastársával. Nem értem.

2017. dec. 26. 16:01
 14/19 anonim ***** válasza:
59%
Gondoltam, hogy vedeni fogod. Lesz ott meg veres.
2017. dec. 26. 16:24
 15/19 anonim ***** válasza:
68%
Ezek alapján neked is kijárna egy jo nagy verés .. Ha az én gyerekemre kezet emelne az apja nem üvöltenék meg majd lépek valamit meg muszáj várni .. még megvéded ? Megfogod érdemelni ,hogy elveszik tőletek a gyerekeket .. ugyanugy kiskorú veszélyeztetés miatt tőled is . Ahogy ez kiderült már a rokonságba találni kellett volna valakit akihez mehettek egy kis idöre vagy inkább igenis fizetni az albérletet! Körbe kellett volna járni az összes létező helyen ,hogy mit tehetsz nem pedig gyakorin érdeklődni.. bocsánatot kérettél és elmondtad a gyerekeknek ,hogy ne hagyják ? Elmondanád kérlek ,hogy az a szerencsétlen gyerek hogyan kéne megvédenie magát ha senki nincs ott ? Ajánlom figyelmedbe vágj falhoz egy tányért majd kérj töle bocsánatot... az vajon ujra össze ragasztja magát ?
2017. dec. 26. 16:46
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem semmi a hozzaallasod. A gyamugy vizsgalni fogja, hogy miert nem vedted oket meg. Lehetoleg ott ne add elo ezt.
2017. dec. 26. 18:44
 17/19 anonim ***** válasza:

Azt vartatok hogy bunyozzon a ferjevel..?a gyerekeket igenis tajekoztatni kell, kulonben nemán tűrnek.

Egyszeruen a rangsor a fontos.

Első a biztonsagos kornyezet megteremtese

Es csak második a bürokracia, papirozás, jogi tisztázás, mert az evekig huzodhat.

2017. dec. 26. 20:50
 18/19 anonim ***** válasza:

Jajj, de bírom itt a kanapéhuszárokat! Széttöröd a hátán az üvegasztalt, oké, és utána? Mit csinálsz, hova mész? Albérlet 1 nap alatt? Vagy szoc.bérlakás most és azonnal? Hogyne. Két gyerekkel meg aztán végképp.

Kérdező. Menj be a családsegítőbe, kérdezd meg, van-e bármilyen üres szoclakás, segítsenek neked kérelmezni egyet. Meg így lesz nyoma, hogy te kértél segítséget. A védőnőhöz is elmehetsz, ha ketten kérik az önkormányzatnál, talán hamarabb lesz siker. Illetve van ingyenes jogsegély is a családsegítőknél, kérnék időpontot, segítsen elindítani a sürgősségi gyermekelhelyezést és válást.

2017. dec. 28. 20:48
 19/19 anonim ***** válasza:

A gyámügy meg a vizsgálódás....hagyjuk már...

Én bántalmazott gyerek voltam.Nálunk durva dolgok megtörténtek,hiradóba való lenne.Kijött a gyerekjóléti szolgálattól "vizsgálódni" egy nő.Volt étel,volt ágyam,tisztaság volt.Mindent rendben találtak.Ja az nem számított,hogy ájulásig vert a nevelőanyám és stb...

Ennyit a gyámügyről meg mindenféle hatóságokról.

Nálunk se volt látlelet.Igazságügyi szakértő vizsgálta hogy igaz e amot állítunk.

2018. márc. 26. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!