Gyerekbántalmazás esetén hogyan tovább?
Megtudtam h a férjem csúnyán bántja a gyerekeinket. Ez eddig 3x fordult elő, akkor odamentem és leordítottam őt..de most a rokonsági látogatáson elmondta a kislány h többször meg az öccsét is durván..de ezt nem tudtam eddig mert nekem a lányka nem merte mondani mindet.
27Én felhívom a védőnőt, hogy ez van, mi várható? Mi válófélben vagyunk, elköltözni fogunk de még nem fizetett ki..szerződésünk van h megteszi..de ez még pár hónap biztos lesz.
Gondoltam h bébiszottert felveszek és nem hagyom őket az apjukra egyedül. Egyelőre ezt tudom tenni.
Az igen drágám,komolyan ennyire hidegen hagy,hogy a gyeerkeidet verik?
Milyen anya vagy te?
Csak úgy mondom,hogy a gyámhatóság azt is vizsgálni fogja,hogy te mit tettél azért,hogy megvédd őket és téged is felelőséggre vonhatnak.
Leordítottad a fejét?
Ha az én gyerekemre kezet emelne valaki,a minimum,hogy széttöröm a hátán az üvegasztalt....
Ha nekimegyek a férjemnek..az mivel jobb..
Beszéltem vele. Bocsánatot kérettem vele a gyerekektől. A gyerekeknek megmondtam h ezt ne tűrjék, nem szabad apának ilyet csinálni.
Bemondásra elindítják az ügyet? Igy gyakorlatilag bármi kicseszhet a házastársával. Nem értem.
Azt vartatok hogy bunyozzon a ferjevel..?a gyerekeket igenis tajekoztatni kell, kulonben nemán tűrnek.
Egyszeruen a rangsor a fontos.
Első a biztonsagos kornyezet megteremtese
Es csak második a bürokracia, papirozás, jogi tisztázás, mert az evekig huzodhat.
Jajj, de bírom itt a kanapéhuszárokat! Széttöröd a hátán az üvegasztalt, oké, és utána? Mit csinálsz, hova mész? Albérlet 1 nap alatt? Vagy szoc.bérlakás most és azonnal? Hogyne. Két gyerekkel meg aztán végképp.
Kérdező. Menj be a családsegítőbe, kérdezd meg, van-e bármilyen üres szoclakás, segítsenek neked kérelmezni egyet. Meg így lesz nyoma, hogy te kértél segítséget. A védőnőhöz is elmehetsz, ha ketten kérik az önkormányzatnál, talán hamarabb lesz siker. Illetve van ingyenes jogsegély is a családsegítőknél, kérnék időpontot, segítsen elindítani a sürgősségi gyermekelhelyezést és válást.
A gyámügy meg a vizsgálódás....hagyjuk már...
Én bántalmazott gyerek voltam.Nálunk durva dolgok megtörténtek,hiradóba való lenne.Kijött a gyerekjóléti szolgálattól "vizsgálódni" egy nő.Volt étel,volt ágyam,tisztaság volt.Mindent rendben találtak.Ja az nem számított,hogy ájulásig vert a nevelőanyám és stb...
Ennyit a gyámügyről meg mindenféle hatóságokról.
Nálunk se volt látlelet.Igazságügyi szakértő vizsgálta hogy igaz e amot állítunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!