Ez tényleg nagyon sok karácsonyra?
1 Lego Duplo (5000 Ft)
1 építőjáték (4000 Ft)
1 homokgyurma készlet (3500 Ft)
2 db könyv
Jétékedények (kb 2000-2500 Ft értékben, nem emlékszem pontosan, nem egyszerre vettem.)
A férjem meg az anyósom is kiakadtak, hogy ez rengeteg és rettenetesen elkényeztetem a gyereket.
3 és fél éves
Mindent akciósan vettem:
3 mesekönyv 4500
Gyurma szett 5000
Babázáshoz kellékek 4500
Fejlesztő játékok (féláron) kb 10.000ft/3db
És ez nem kirívó szerintem,ez nálam elég visszafogott volt idén.
A tiétek is teljesen rendben van.
Majdnem 3 éves
Ha jól értem, ezt a szüleitől (tőletek) kapja. Ezen felül gondolom, mindkét oldalról a nagyszülőktől, ill. testvéreitek családjától is kap.
Szóval, így én is soknak tartom, bár nem kirívóan. És nem mondanám, hogy ezekkel elkényezteted, mert mind értelmes és jó játék.
Tipp:
Ha jót akarsz tenni valakivel a rokonságból, akkor dumáld meg vele, hogy ebből valamit az ő Jézuskája hozzon, neked csak adják oda az árát. (Bár gondolom, ilyenkorra már mindenki beszerezte, amit őneki szánt.)
Az enyém 4,5 illetve 2 évesek
Tölünk kap a nagy :meselö micimacko,gyurma szett
Nagyszülök,tesoink: vilagito barbie, hintos barbie,csillámtetko,rajzkészlet,jégvarazs kastely
Kicsi: micimaci,gyurma
Masoktol: bevasarlo kosar,babahaz,mesekönyv,beszelö baba,doktoros szett...
Ez sok szerintem is, de nalunk egybe esik mindenük a karácsonnyal, utána nem szoktak annyi játékot kapni.
És nekik még ezektöl varázslatos a karácsony, amugy pedig mindennel együtt játszunk,szoval tudják értékelni
Masoktol:
4 éves fiam kap:
Lego Duplot 27ezer ft értékben ( keresztapja fizette de kérte ki adjuk oda karácsonykor)
1 lábbal hajtós markolót
Orvosos táskát
Autó készletett ami kamionban van
Verdás, Peppá malac, micimackó könyveket
Verdás étkészletet
Pörgő forgó teknőcöt
Bobo cart
Őszintén?
Igen, sok. Nem az ára, hanem db számra.
De az enyémek is sokat kapnak, nem tudom magam leállítani. Sajnos az én szüleimnek nem volt lehetősége néha arra sem, hogy kapjunk játékot, többnyire hasznos ajándékot kaptunk. Pl. iskolatáska, zokni harisnya. Nálam biztos ezért ez a túl ajándékozás. Azt gondolom az ideális 1 nagyobb és 1 kisebb ajándék lenne a szülőktől.
1gyerekre 20000ft/karácsony???
Èrdekes, de te tudod.
Így mondjuk már èrtem, hogy 18èves korukra mièrt követelik az autót lakással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!