Egy kétgyerekes családban sok, ha a feleség hetente kétszer tornázni, szombatonként meg futni jár?
Figyelt kérdés
Kb. ez az egyetlen hobbija.2017. dec. 17. 07:38
21/24 anonim válasza:
Nekünk sok lenne, de nem azért, mert a férjemet zavarná, hogy ennyit járok el, vagy a gyerekeket, hogy ennyivel kevesebbet látnak, egyszerűen túl sok időt venne el az itthoni tennivalóktól, vagy épp a férjemmel közösen töltött időből (mert nyilván este mennék, máskor amúgy is esélytelen lenne nálunk az ilyesmi).
Nálunk heti egy-egy fix "kimenője" van mindkettőnknek, a férjem vasárnaponként sportol (de van, hogy inkább itthon marad), én meg szerda esténként járok el a baráti társaságommal kvízezni. Megesik, hogy ezen felül bejön még valamelyikünknek valami külön program, de azok nem állandó jellegűek.
Nekünk elég ennyi, ezek mellett még marad időnk a gyerekekre, egymásra, az itthoni tennivalókra.
22/24 anonim válasza:
17-es, persze hogy akarat kérdése. Én pl. nem akarok hetente 3-5 estét távol tölteni a családomtól, mert így is keveslem az együtt töltött időt.
23/24 anonim válasza:
Szerintem senki nem sajnàl senkitől semmit, csak sajàt magàból indul ki, hogy neki sok vagy kevès lenne. Pàrom heti 2 x jàr edzeni. Amíg nincs gyerekünk èn is el tudok menni, nincs ezzel gond. Ha viszont gyerekeink lesznek, egyszerűen elkèpzelhetetlennek tartom, hogy egy hèten 4 napon este 8-9 re èrjen haza valamelyikünk. Az azt jelentenè, hogy csak pènteken ès hètvègèn tudnànk együtt vacsoràzni. Ha valaki megkèrdezi nyilvàn azt mondom termèszetes, hogy egy fèrfinek ès egy nőnek is jàr heti 2 edzés, mègis azt gondolom h nekem nem feltètlen èri meg. Ès akkor mèg nem beszèltünk a pasis/csajos estèkről sem, pedig az is jàr nem?
24/24 anonim válasza:
Áhhá, rájöttem. Csináld ezt este 9 után, miután a gyerekek elaludtak, vagy legalább kettőt a 3ból így. Akkor akár az egész estét végigtornázhatod, senki sem fog miatta rossz szemmel nèzni rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!