Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy kétgyerekes családban...

Egy kétgyerekes családban sok, ha a feleség hetente kétszer tornázni, szombatonként meg futni jár?

Figyelt kérdés
Kb. ez az egyetlen hobbija.
2017. dec. 17. 07:38
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
55%

Nektek sok vagy nem sok? Hogy dönthetné el ezt egy kívülálló?

Én abbahagytam egy sportot a gyerek mellett, soknak éreztem, heti 2 edzés + minden második szombaton minimum fél napos elfoglaltság (meccsek). Nekem sok volt, férjem megoldotta volna, sőt, biztatott. Én kevésnek éreztem az időt velük.

Ezt nektek kell tudnotok, mi a sok.

2017. dec. 17. 09:12
 12/24 anonim ***** válasza:
52%
Maga a 3x 1 óra sport nettó időben egyáltalán nem sok, sőt minden anyuka megerdemelne. Viszont fontos, hogy bruttó időben ez mennyi (utazás, atoltozes stb. )
2017. dec. 17. 09:32
 13/24 anonim ***** válasza:
39%

Nem írta, mennyi idő egy ilyen alkalom. Amíg én bejutok a városba, az jó 30 perc, odavissza már egy óra. Átöltözés, sport, zuhany, átöltözés az jó 2 óra. Így alkalmanként legalább 3 órát van távol.

Gondolom nem csak azt csinálja, hiszen a barátaival is kell találkoznia néha, ügyet is kell intéznie, munkába is jár, így igen, ez elég sok.

Ha otthon tornázna esetleg bevonná a gyerekeket, nem lenne sok.

2017. dec. 17. 09:40
 14/24 anonim ***** válasza:
69%

Attól függ. Ha 8 órában dolgozik, plusz utazás, tehát neki is, mint az átlag családnak hétköznap esténként 3-4 óra marad a gyerekekkel, és ebben benne van ugye a vacsi, fürdés, altatás, akkor sok, mert ezek szerint heti kétszer még a rövid estéket sem tölti a gyerekekkel, ha mondjuk a torna kb 2 órát vesz igénybe utazással, öltözéssel együtt. Nekem emiatt sok lenne.

Ha viszont mondjuk rugalmas a munkaideje, vagy 1 óra alatt megoldja ezeket, akkor nem sok.

2017. dec. 17. 09:45
 15/24 anonim ***** válasza:
54%

A férjednek sok? A gyerekeid ilyenkor nagyon hiányolnak? Ha is-is, akkor igen sok. Ha nem, akkor nem sok, és senkinek semmim köze hozzá.

Itt minden arról szól, hogy egy családban mit tudnak megoldani közösen, és mit nem.

2017. dec. 17. 09:51
 16/24 anonim ***** válasza:
59%
Azért az döbbenet, hogy egyesek mondjuk hetente 3szor (kétszer, mert a futás gondolom olyan hogy felöltözik otthon, kilép a házból, megy 40 percet és már otthon is van) 3 órát (már ha tényleg annyi, én pl kocsival 10 perc, másfél óra edzés - már felöltözve megyek, csak cipőt veszem át - végeztem, vissza kocsival 10 perc, és otthon zuhanyozom és stb) sajnálnak egy felnőtt nőtől. Ha már x évesek a gyerekei (de ha nem, akkor is mi van), kinek árt ezzel? Most komolyan, elképesztő válaszolók vannak itt... Valamelyik nap olvastam egy kérdésnél, hogy egy válaszoló konkrétan lege*izte azokat az anyukákat, akik a gyerek 3 éves kora előtt visszamennek dolgozni pedig nem lenne muszáj. Nem tudtam, hogy sírjak, vagy nevessek... Bizonyára egyesek azért szülnek gyereket, hogy megszűnhessenek felnőtt nő lenni, és se dolgozni ne kelljen, se a feneküket fogyasztani, végre nyugodtan van mire fogni, de azért az rettenetesen gáz, hogy másokat fikáznak ezért, főleg mint jelen kérdésnél a Kérdezőt, aki pusztán a saját energiái visszatöltésén fáradozik heti háromszor. Hú tényleg.... SKANDALUM!!
2017. dec. 17. 09:54
 17/24 anonim ***** válasza:
71%

Én is járok pedig a harmadik még csak féléves. Az egyik ovis, a másik elsős. Hazaérünk, megcsináljuk amit kell,és én háromnegyed 7-től negyed 9-ig nem vagyok otthon. A kicsi én megfürdetem előtte, a nagyokat a párom. A nagyokat megvacsoráztatja az apjuk, de persze én készítem el előtte. Altatásra megint itthon vagyok és én csinálom. A párom megvár a vacsorával és mi nem fekszünk 10kor tehát együtt is vagyunk :)

Hétvégen korábban járok tornázni, du ekkor a párom elmegy általában a gyerekekkel az anyjához és én is oda megyek torna után.

Eszembe nem jutna máshogyan csinálni. Amikor nem volt meg a legkisebb akkor is így jártam. Ebből az egyből nem engedtem és nem is fogok, bár szerencsére senkinek sincsen baja ezzel. Megnyugtat, kikapcsol, az életem része. Hamarabb tudnék lemondani 3 óra alvásról például mint erről. Van akinek ez elképzelhetetlen. Számomra enélkül az élet az. Nagyon meg vagyok elégedve magammal, a kitartásommal,mert a gyerekek előtt, állandó súlyproblémáim voltak,kövér voltam,most meg akik a gyerekek előtt nagyon csinosak voltak irigykednek rám, akinek pont hogy ilyen gondjai voltak. Szóval nekem konkrétan kevés lenne, a 3 alkalom.

2017. dec. 17. 11:53
 18/24 anonim ***** válasza:
38%
17-es és dolgozol is?
2017. dec. 17. 14:13
 19/24 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem nem sok!😊

Én heti 4×2 órát járok edzőterembe és heti 1×1 órát futni.😊

2017. dec. 17. 16:10
 20/24 anonim ***** válasza:
42%

17-es vagyok

A kicsi miatt most otthon vagyok és nem is tervezem, hogy visszamenjek mielőtt 3 éves lesz, mert neki is szeretném megadni azt, amit a többinek: 3 év úgy hogy bizonyos napszakokban csak vele vagyok, de! Onnantól, hogy a középső 3 lett, én dolgoztam kettő gyerek mellett és akkor is pont így jártam tornázni, évek óta így van ez, már a középső előtt is így volt. És így tervezem majd a legkisebb után is. Ez az én szememben akart kérdése, bár tudom, hogy nagy kiváltság a heti 7 torna, de mondjuk 3 alkalom bármilyen testmozgás szerintem tényleg akart kérdése!

2017. dec. 18. 00:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!