Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akik korán visszamentek a...

Akik korán visszamentek a baba után dolgozni mimor tették? Mi volt a fő ok? Csak a pénz?

Figyelt kérdés
2017. dec. 15. 23:01
1 2 3 4 5
 31/41 Tubarózsa ***** válasza:
50%
Mėg 1 gondolat. Mivel mi is albérletben élünk fizetni kell valamiből. Egyenlőre meg élünk szépen,gyereknek is megvan mindene, de nem mindegy mennyi marad hó végén. 5-15ezer vagy akár 50ezer Ft. Gyedem közel 40-50ezerrel lesz kevesebb, mint most a csedem. Van egy kis vésztartalék, meg ha kell szülők segítenek anyagilag, de inkább szeretnénk magunk megoldani. Részmunkaidőbe minimum ennyit fogok keresni, sőt még többet is.
2017. dec. 16. 10:42
 32/41 anonim ***** válasza:
53%
Ha valaki anyagi okokból megy vissza,az teljesen érthető!És nem is szabad,hogy bűntudatot legyen.Bàr àltalàban az ilyen Anyàknak szokott lenni inkàbb az önmegvalósítókkal szemben.
2017. dec. 16. 10:49
 33/41 Tubarózsa ***** válasza:
73%
#32. Igen anyagi okok miatt is vissza megyek. És "önmegvalósítás" miatt is. Július 23.a óta vagyok itthon. Nekem sok ennyi itthon... Szeretem a munkám, hiányzik. A kollégák és az utasaim is (még a hülyék is) kellemest a hasznossal. Heti 1-2nap arra jó, hogy legyen +pénzünk és én is boldog lehetek. Van családom, a munkám a hobbim. Ettől még ugyanúgy szeretem a fiamat. Még van 3 hónapom munkába állásig addig "élvezem" az itthon létet. De egyébként vissza mennék akkor is ha ma megnyerem az 5ös lottót vagy holnap a 6ost...
2017. dec. 16. 10:59
 34/41 anonim ***** válasza:
92%
Azért a home office-t ne keverjük ide. Az egy ritka kiváltság.. Ebben a kérdésben az a tényleges érintett aki fizikailag is elmegy otthonról dolgozni.
2017. dec. 16. 11:12
 35/41 anonim ***** válasza:
0%
2017. dec. 16. 11:26
 36/41 anonim ***** válasza:
76%

Vezető beosztásban dolgozom ,nem tehettem meg,hogy nem megyek vissza.. 3 gyerekünk van, 9 honapos korukban mentem vissza.

Nekünk jo igy, boldog életünk van.

2017. dec. 16. 16:31
 37/41 anonim ***** válasza:
8 hónapos volt mior visszamentem, vezető beosztásom van, nem tehettem meg a hosszú itthonlétet, nem a pénz motivált, persze az is jól jött, de inkább az hogy megzakkantam volna teljesen.
2017. dec. 16. 21:22
 38/41 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nincs tele a hócipőm. Nem látod az életünket így ne is szólj bele, ne kreálj sztorikat. A fiam boldog, a párom és én is. Ez az alapja a kiegyensúlyozott családnak. Dolgozunk és gyereket nevelünk EGYSZERRE. Tudod, ez simán kivitelezhető.

2017. dec. 17. 11:38
 39/41 anonim ***** válasza:
Gondolom....
2017. dec. 17. 12:15
 40/41 anonim ***** válasza:
51%
Ugye azt te sem gondolod komolyan,hogy a gyerekednek ez volt minden vàgya,hogy visszamenj dolgozni,mert az őt annyira boldoggà teszi?De hidd csak ezt,ha így könnyebb.
2017. dec. 17. 12:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!