Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akik korán visszamentek a...

Akik korán visszamentek a baba után dolgozni mimor tették? Mi volt a fő ok? Csak a pénz?

Figyelt kérdés
2017. dec. 15. 23:01
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
84%
Okè, ès a te êletedet ugyan miben befolyásolja az, hogy valaki visszamegy a oàr hónapos gyereke mellől dolgozni??
2017. dec. 16. 09:20
 22/41 anonim ***** válasza:
36%
Akkor vállaltunk gyereket, amikor tudtuk, hogy otthon maradhatok legalább 2,5 éves koráig. Ha valaki hamar visszamegy dolgozni, az miért szül? Már bocsánat.
2017. dec. 16. 09:35
 23/41 anonim ***** válasza:
61%

Azèrt szül, hogy neked legyen a 2,5-3 otthon töltött èv alatt min háborogni!!!

😂

2017. dec. 16. 09:38
 24/41 anonim ***** válasza:
76%

19 hónapos korában mentem vissza dolgozni, heti 4 napban, ebböl egy nap otthonról dolgozom. Semmi köze nem volt a pénzhez. A kislányom nagyon szociális, már vágyott nagyon a gyerektársaságra, meg én is, hogy újra felnöttek között lehessek.

Második gyereknél annyit csinálnék másképp, hogy ugyanúgy kezdené a bölcsit 18 hós kora körül heti 3-4 napban, de én még maradnék othon egy maximum fél évet, hogy a már 2 gyereket a lehetö legkésöbb vigyem, jó korán hozzam el, itthon mindent elintézzek. Plusz, hogy az elsö idöszak betegeskedéseit könnyebb lenne így megoldani.

Egyébként külföldön élek, ahol 3-6 hós kor között mennek a babák bölcsibe, szóval engem tök ufónk néztek, hogy mit tudtam ennyi ideig otthon piszmogni...

2017. dec. 16. 10:04
 25/41 Tubarózsa ***** válasza:
78%

#22. Én azért szültem, mert szerettem volna családot. Te otthon akarsz/tudsz maradni ami nagyon jó, örülj neki élvezd az időt míg otthon vagy.

Én nem kívánok itthon lenni annyit. Miért vagyok ezért rossz ember és/vagy anya? Szeretem a fiamat, pl amikor először rám mosolygott elsirtam magam, de akkor is kezdek megzakkani itthon. Minden áldott nap ugyanazt csinálom kb. Nem heti 6napot megyek 18 órába dolgozni, hanem max heti 2napot. Lehet "lepaszolom" a gyereket, de akkor 15evig nem tudok vissza menni, ha nincs segítségem. (munka mellett nem tudom megoldani, hogy egyedül vigyem, hozzam bölcsibe/oviba) .. Bár az hogy az apja van vele nem tartom lepaszolásnak ua szülője mint én. A nagyi meg imádja, igyekszik minél többet időt vele tölteni. (Mire vissza megyek kb 9honapja nem vezettem, mennem kell néhány órát oktatoval, ha több évet kihagyok konkrétan csinálhatom újra a jogsit) És a többi anyuka is pár nap/pár órát dolgozik többnyire. Nem értem ezzel mi a baj, ill miért nem lehet elfogadni, hogy van akinek így jó van akinek úgy jó? Ha heti egy nap nem dolgozni mennék hanem bnőmhöz az mennyire jobb? Vagy mert anya lettem nem mehetek sehova gyerek nélkül?

2017. dec. 16. 10:04
 26/41 anonim ***** válasza:
75%
Elözö vagyok, 24-es. Még annyit tennék hozzá, hogy itt nálunk 2,5 éves kortól kezdödik a kötelezö iskola (olyan mint otthon az ovi, csak itt így hivják). Ha oda valaki úgy megy, hogy elötte nem járt bölcsibe annak általában nincs jó vége. Nagyon nehezen illeszkedik be, le van maradva nagyon a többiektöl. Szóval max 2,5 éves korig lehetne itthon velem, de nem akartam kiszúrni vele, hogy a suliba minden féle szocializáció nélkül küldöm. Ezért is döntöttem úgy, hogy az utolsó bölcsicsoportot (1,5 év felettiek) járja ki. Rengeteget tanul, nagyon szereti.
2017. dec. 16. 10:10
 27/41 anonim ***** válasza:
26%
#21,az én életemet nem befolyàsolja,és magasról teszek arra ,hogy ki mit csinàl,de van róla véleményem.Ennyi.Szerinted én nem gondolom jól,szerintem Te.Kész.Ügy lezàrva.
2017. dec. 16. 10:13
 28/41 anonim ***** válasza:
93%

11 hónapos volt a fiam amikor kértem otthonról végezhető feladatokat.

A főnököm visszavett részmunkaidőre, azóta is így dolgozok.

Az ok a pénz volt, mert drága az albérletünk. És bár van mit enni, van mindenünk, jó lenne haladni a terveinkkel, de ahhoz pénz kell. Másik ok, hogy egyhangúak voltak a napjaim és akartam valamilyen feladatot, felnőttekkel beszélni anélkül, hogy közben gyerektéma legyen :) Na meg a fiam nagyon szépen eljátszik egyedül és 2 órát alszik napközben, így könnyű napi 4 órát munkára fordítani.

2017. dec. 16. 10:20
 29/41 anonim ***** válasza:
97%

22-es:

Nem értem hogy hozod össze az otthon maradást és a gyerekvállalást :D

Aki szül, azért szül hogy családja legyen. Nem azért, hogy otthon legyen.

Aki visszamegy dolgozni azért teszi mert úgy akarja. Attól még a gyerekét nem veszik el tőle. Ugyanúgy vele marad :D Ugyanúgy a család része lesz, nem adják örökbe :D

2017. dec. 16. 10:22
 30/41 anonim ***** válasza:
35%

#29.De akkor miért nem mész vissza szülés màsnapjàn?

Mert NEKED akkor még nem jó.Pàr hónap múlva,amikor NEKED màr tele a hócipőd,akkor visszamész.De ebben a szituban hol van a gyerek,és az ő igényei?

Úgy làtom ez csak RÓLAD szól.

2017. dec. 16. 10:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!