Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van olyan ismerősöd, akinek...

Van olyan ismerősöd, akinek vicces/idétlen neve van? (Cserepes Virág, Nyári Olimpia)

Figyelt kérdés
2017. dec. 13. 17:44
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Ismerek egy Csont Jánost. Sírkőfaragó :))
2017. dec. 13. 21:17
 32/43 anonim ***** válasza:
Pál Péter
2017. dec. 13. 21:35
 33/43 anonim ***** válasza:
2-es! Tuti Csongrád megyei vagy, Mona Lizát én is ismerem :D
2017. dec. 13. 22:46
 34/43 anonim ***** válasza:

Mona Lizát személyesen ismerek. Munkám során találkoztam egyszer a dr. Modor Vidor névvel. Sacc/kb. félórán keresztül patakzott a könnyem a röhögéstől.

Szintén munka kapcsán volt szerencsém egy Tar vezetéknevű illetővel (keresztnevére már nem emlékszem, nem is lényeges), anyja neve pedig Nagyhajú ... volt.

2017. dec. 13. 22:49
 35/43 anonim ***** válasza:
Ismerek Lángné Szikra Evelint
2017. dec. 13. 23:07
 36/43 anonim ***** válasza:

Én ismerek egy Láng László nevű tagot, azért vicces mert az egesz család full vörös.

Amúgy szerintem a beszélő nevek (pl nyári napsugár) nem idetlenek, inkább szépek. Ismertem egy Égető Napsugár nevű lányt, szerintem nagyon szép nev.

2017. dec. 13. 23:22
 37/43 anonim ***** válasza:
Kerekes Mercédesz és Balázs Balázs a két legidiótább név amiket a környezetemben hallottam. :D
2017. dec. 14. 11:52
 38/43 anonim ***** válasza:

Vagy jó 15 éve biztosítási papírok bedolgozása közben találkoztam a Bu*i családdal... többször is átolvastam a papírokat:

id. Bu*i János, Bu*i Jánosné és ifj. Bu*i János voltak a biztosított felek.... Szerencsétlen gyerek- tuti nevet változtattam volna! (a z-t nem engedte kiírni fennakadtam egy névvel a trágárságszűrőn!! )

Másik meg : Mák Virág és Vizi Angyal .... hát nekem ezek is verték a biztit...

2017. dec. 14. 12:16
 39/43 anonim ***** válasza:

H.Tűzviràg :) Nem rossz, csak furi

De ismerek Napsugàr, ill. Eperkét is. Utóbbinak az anyukàja megbànta a nevét. Ismerek Tamàs Tamàst.

Legfuribb egy testvérpàr: Martin - Martina.

2017. dec. 14. 13:44
 40/43 anonim ***** válasza:
47%
Hozzánk (autóipari cég) jelentkezett egyszer egy Kecskeméti Mercédesz ...nem sok esélye volt :D
2017. dec. 14. 15:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!