Van olyan ismerősöd, akinek vicces/idétlen neve van? (Cserepes Virág, Nyári Olimpia)
Mona Lizát személyesen ismerek. Munkám során találkoztam egyszer a dr. Modor Vidor névvel. Sacc/kb. félórán keresztül patakzott a könnyem a röhögéstől.
Szintén munka kapcsán volt szerencsém egy Tar vezetéknevű illetővel (keresztnevére már nem emlékszem, nem is lényeges), anyja neve pedig Nagyhajú ... volt.
Én ismerek egy Láng László nevű tagot, azért vicces mert az egesz család full vörös.
Amúgy szerintem a beszélő nevek (pl nyári napsugár) nem idetlenek, inkább szépek. Ismertem egy Égető Napsugár nevű lányt, szerintem nagyon szép nev.
Vagy jó 15 éve biztosítási papírok bedolgozása közben találkoztam a Bu*i családdal... többször is átolvastam a papírokat:
id. Bu*i János, Bu*i Jánosné és ifj. Bu*i János voltak a biztosított felek.... Szerencsétlen gyerek- tuti nevet változtattam volna! (a z-t nem engedte kiírni fennakadtam egy névvel a trágárságszűrőn!! )
Másik meg : Mák Virág és Vizi Angyal .... hát nekem ezek is verték a biztit...
H.Tűzviràg :) Nem rossz, csak furi
De ismerek Napsugàr, ill. Eperkét is. Utóbbinak az anyukàja megbànta a nevét. Ismerek Tamàs Tamàst.
Legfuribb egy testvérpàr: Martin - Martina.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!