Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mágikus jinn, vagy szuper...

Mágikus jinn, vagy szuper mágikus jinn? Miben más?

Figyelt kérdés

Keresztlányunk ezt kérte karácsonyra.

Mi a különbség a kettő között?

Vagy mindegy melyiket vesszük meg?

2017. dec. 11. 12:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A mágikus jinn-t csak állatos kategóriában tudod kérdezni, míg a másikat ezen kívül sport, foglalkozások, gyümölcsök, zöldségek és ruhák kategóriába is. :) Így a szuper mágikus jinn több lehetőséget kínál.
2017. dec. 11. 12:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor a szuper mágikus lesz az ajándék.
2017. dec. 11. 12:54
 3/6 anonim ***** válasza:

erre annyira kíváncsi lennék :o tényleg kitalálja? :o

mennyire van behatárolva, hogy mire gondolhat az ember (gyereke)? van egy lista, vagy hasonló?

Vagy nyugodtan gondolhatok pl az elektromos angolnára, tudni fogja azt is?

2017. dec. 12. 09:10
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem, nem találja ki mindig. Mi a fiammal (4,5 éves) az Auchanban kipróbáltuk. Tigrisre gondoltunk, és fekete párduc volt a megfejtése. Annyit kérdezett, hogy pöttyös-e. Ugye arra nem volt a válasz. De azt már nem kérdezte, hogy csíkos-e.

SZóval a "sima" jinn nem találta ki. Ja, és volt, hogy kb 5 cm-re kellett ordítani vele, mert mindig az volt a válasz: nem értem, megismételnéd? Annyit röhögtem, ahogy a fiam "kiabál" a jinnel, az meg olyan hülye hangon kéri, hogy ismételje meg...

SZóval ettől függetlenül nagyon szórakoztató volt.

És ha ez a keresztlányunk kérése, ezt visszük neki.

2017. dec. 12. 11:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Értem. A gyerek annak örül, amit szeretne, tehát érthető, hogy ezt vesztek neki... csak kíváncsi voltam, mert tényleg érdekel, hogy működik.

mondjuk az is érdekes kérdés, hogy ez vajon meddig érdekes a gyereknek?

2017. dec. 12. 11:57
 6/6 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy ez az újabb, már továbbfejlesztett, és figyeltek ilyesmire is.

Majd kiderül.

2017. dec. 13. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!