Hogy válasszunk így nevet?
Sziasztok
Nekem és a páromnak teljesen más stílusú nevek tetszenek mint nekem. Neki a nagyon különleges extravagáns nevek tetszenek mint pl a Dzsamilla és a Kventin nekem pedig inkább a magyar eredetű nevek mint pl a Réka és a Levente. Egyszerűen nem tudunk dűlőre jutni. Most azt találtuk ki hogy egy nevet ő választ egyet pedig én de szerintem nagyon bénán hangza pl a Réka Dzsamilla. Ikreink lesznek egy kisfiú és egy kislány. Szerintetek hogy tudnánk ezt jól megoldani? Illetve ha jut eszetekbe olyan név ami hagyományos de kicsit különlegesebb akkor örülök ha megírjátok.
Gerda, Teodóra, Édua, Jozefina, Emese, Etelka, Jusztina, Debóra, Ildikó, Karolina, Karina, Irma, Imola, Aliz, Aurélia, Johanna, Jolanda, Klaretta, Vanda, Odett, Odetta, Lívia, Natália, Titanilla, Anett, Otília, Auguszta, Trina, Iringó, Antónia, Gerbera, Gyöngyvér, Letícia, Aletta, Allegra, Robertína, Ariadné, Stella, Stefánia, Melánia, Ágota, Agáta, Agnéta, Agnetta, Angella, Angelina, Angelika, Adalberta, Berta, Rubina, Roberta, Leonóra, Leonetta, Kamilla, Ekaterina, Katerina
Erik, Flórián, Lehet, Ferdinánd Lőrinc, Zsigmond, Botond, Károly, Szabolcs, Gergely, Imre, Ferenc, Nándor, Zalán, Ákos, Miklós, Kolos, Edömér, Edmond, Edvin, László, Lázár, Tihamér, Tivadar, Patrik, Sámson, Dávid, Endre, Pál
Roland, Domonkos, Benedek, Bendegúz, Barna, Emil
Réka, Lilla, Csilla, Léda, Anikó, Bernadett, Magdolna, Rozália, Emőke, Éva, Erzsébet, Melinda, Róza,
Szerintem Valami olyan nevet kéne keresni ami ritkább mint a többi, de nem túl különleges, de lehet hogy elkéstem a válasszal.
Ilyenekre gondoltam, bár ez magyarosított:
Agata
Ezek mmár nem:
Gerjén
Lara
Kevan
Ruben
Kevin
Derek
Denna
Stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!