Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek az Adél szép név?...

Szerintetek az Adél szép név? Több lennt

Figyelt kérdés

Szeretnék mindenképpen egy harmadik nevet jelenlegi(Kiss Sára) viszont arra jutottam,hogyha már változtatni szeretnék,az legyen különleges. Tehát Kiss Sára Adél.

Ti mit szóltok a névhez? Szép? Szerimtetek hogy hangzik?

Vélemény?

Válaszotokat előre is köszönöm szépen!:)

2017. dec. 3. 18:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon szép!
2017. dec. 3. 18:44
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szép.
2017. dec. 3. 18:50
 3/12 A kérdező kommentje:

Meg még azon filózom,hogy Kiss Sára Eszter

Vagy Kiss Sára Adél

Kiss Sára Zsófia

2017. dec. 3. 18:59
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
A Zsófia jobban illik ritmusban a nevedhez, de mindegyik név szép! De úgy összességében a Zsófival a legjobb a teljes neved.
2017. dec. 3. 19:02
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de a Sárától milliószor szebb! Mondjuk Kiss után semmiképpen nem adnék S-sel kezdődő keresztnevet, ahogyan Zs-set sem...
2017. dec. 3. 20:32
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a Kiss Sára Zsófia tetszik a legjobban bár amúgy nem szeretem a Zsófia nevet.
2017. dec. 3. 20:58
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
A Kiss Sára Adél szerintem már bonyolult, olyan szempontból hogy S S meg A A és könnyen egybe folyik
2017. dec. 3. 20:59
 8/12 anonim ***** válasza:
Szép az Adél, de a te nevedhez nem túl jó..... mondd ki: Kissáradél.
2017. dec. 3. 21:39
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem tetszik az Adél viszont a Kiss Sára Zsófia igen!

(Ugyanez volt a vezetéknevem, egybefolyt a keresztnevemmel, alig vártam, hogy férjhez menjek és felvegyem a férjem vezetéknevét. Tehát ezt is vedd figyelembe, mint már ahogyan korábban írták.)

2017. dec. 4. 00:09
 10/12 A kérdező kommentje:
Mindíg is az Eszterhez ragaszkodtam,de akkor úgy néz ki a Zsófiánál fogok maradni,ezt mondták legtöbben,meg szeretem azt a nevet,volt aki rámnézett és azt mondta,h azthittem Zsófi a neved,illik is rad...😄😃
2017. dec. 4. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!