Miért van az, hogy sok nő már nem is nőnek, hanem csak anyának minősíti magát, miután szült?
Én még csak itt láttam. Azért, mert hitelesebb a válasz, ha tudják, hogy van rálátása annak, aki írja.
Pl 3 gyerek anyukától látom elég sűrűn, hogy megemlíti, hogy neki 3 is van.
De pl gyerekbetegséges kérdésnél is van dokinő, aki kiírja, hogy ő orvos.
A felnőttpárkapcsnál ismerkedési szándékkal is ki szokták írni, vagy szintén a hitelesség miatt. Én is kiírom néha, hogy hitelesebb legyen a válaszom.
Ha valakit érdekel, hogy a diplomások mittudomén, akkor oda kiírom a diplomát. Ha van olyan kérdés, hogy kismellűek mittudomén, akkor jelzem, hogy az adott csoporthoz tartozóként válaszolok. A személyes érintettség fontos minden válasznál.
Hupsz, most vettem észre, hogy kérdésfüggetlen a dolog.
Szerintem, az embereknek mindig van egy központi téma az életükben, ami a leghabgsúlyosabb az adott időszakban. Ilyenkor ezt kiemelik.
Ha nő lenne a fő "profilom", hogy megéljem a női mivoltom kiaknázva minden lehetőséget, így hivatkoznék magamra.
Mostanában leginkább embernek tekintem magam, mert ez a terület foglalkoztat. De tekinthetném magam élőlénynek is, az egy még szebb, tágabb csoport.
Szerintem nem jobb ember az, aki nőként vagy emberként tekint magára, mint aki kismamaként. Mindenki más életszakaszban van, mást tart fontosnak, és semmi gond, ha valaki épp egy egészen szűk réteghez tartozik, és ennek a fontosságát éli át teljesen.
Szerintem klassz, ha valaki teljesen át tud érezni valamit, vagy ha teljesen át tudja magát adni valaminek. Nekem nehezen megy az ilyesmi.
na, csak nem bír a kérdező ilyen kérdést mutatni...
Tahó dolog ám kérdezni, majd lelépni. És nem, nem indok, hogy elfoglalt vagy, mert akkor ne kérdezz, várd meg, míg ráérsz.
én is többször láttam már, és sztem is gáz. Esküvő témát szoktam olvasni, meg az egészséget, többször találkoztam vele.
(utolsó, mégis minek mutogasson és bizonygasson?! ha te nem láttál még ilyet, nem kell válaszolni, de nehogy már el akard számoltatni...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!