Mikortól lehet mesét olvasni egy gyereknek? Ill. ajánlanátok könyveket?
1 éves lesz az unokatesóm kisgyereke karácsony táján, jönnek hozzánk, és be van ígérve, hogy vigyázunk rá anyuval. Megkérdeztem, még nincs neki mesekönyve, csak olyan képeskönyv, amivel pl. fürödni lehet. Szóval az ajándékom akkor egy könyv lenne. (Vagy több kis könyv.)
Próbáltam nézegetni, de a személyes vélemények sokkal hasznosabbak, mint a netes ajánlók. Amiket találtam: Kerekítő, Tölgyerdő meséi, Bogyó és Babóca.
A Bogyó és Babóca még nem való neki, semmit nem ért belőle. Talán a kemény fedelű, ami a szereplőkről van külön. A Tölgyerdő meséinek az én lányom már egy éves kora előtt szépen nyitogatta az ablakait. Egyet se szakított el. Nálunk ebben a korban még a böngészők és az Első szavaim könyvek jöttek be. Nagy lelkesen mutogatta mi hol van benne.. Három kép közül mondjuk kiválasztotta az almát típusú könyvek. Volt állatos, farmos, ház körüli tárgyak stb
Mèg egy kemény lapos: A majom mamája. Sokáig kedvenc volt.
Bocs a félreérthető kérdésért, én erre gondoltam:
"Bogyó és Babóca ha lehet soha."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!