Milyen rajzfilmeket ajánlanátok 3,5 éves gyereknek?
A Disney klasszikusait szereti (mellette néhány mostanában, az M2-n futó rajzfilmet).
A Dzsungel könyvét, Vukot imádja.
A Kis hableányt bekapcsoltam neki a minap, én szerintem a sorozatra emlékeztem. Aztán a felénél inkább kikapcsoltam, annyira erőszakos, villogó képek voltak benne.
Ilyenbe nem szeretnék újra belefutni, ezért is kérdezem, hogy mi az, ami emészthető ennyi idősen és nincs benne túlzott erőszak, ami még félelmet kelthet benne. Pl. a Tom és Jerry viccesen tálalja az erőszakosabb cselekményeket is. Főleg a képi megjelenítés érdekelne.
Előre is köszönöm a tippeket!
(Ugyanitt könyvajánlókat is szívesen veszek, mert kifogytunk az ötletekből.)
Jelenleg a hercegnős témák, állatok, természet érdekli főleg. A Dzsungel könyvénél pont ott röhög, ahol poén van, szerintem azt érti, tudja követni és nincs benne vizuális erőszak, legalábbis nem túlzott.
Könyvekben kevésbé gond az erőszak, ott a saját belső képi világával dolgozik, nem készen kapja a képeket.
Peppa malac
Ben és Holly
Big Buck Bunny
Pocoyo
Tutitu
Veszélyeztetett fajok
Larvas
Invasion Crétins
Sunny bunnies
Kedd animációs rajzok
Sanjay és Craig
Mása és a Medve
Morhple
amit lehet, angolul néz
Hát az előttem felsoroltaktól óvd,de nagyon!!!Na jó.Talán a Ben és Holly nem akkora gáz...talán.Sanjay és Craig?!?!Úristen!
Egyébként Pompom,Frakk,Maya a méhecske,Hupikék törpikék,Gumimacik,Dr.Bubo,Pityke őrmester,Gondos bocsok esetleg.
Csak az a baj,hogy ezeket nehéz kifogni.Én legszívesebben semmit nem engednék a fiamnak m2-n kívül...de ő már nem 3,5 éves 😊
Kedves 3-as! Mi a fene bajod van az első válasszal?!
Sanjay és Craig-például mi a baj vele, kifejtenéd? És a többivel?
Amikert felsoroltál, azokat te nézted gyerekkorodban.
A világ változik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!