Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lányaim 5 és 10 évesek....

Lányaim 5 és 10 évesek. Édesapjuktól 5 éve elváltunk. Évi 3-5 x jön. Nincs hivatalos láthatása. Ez kiskorúak veszélyeztetése lenne? Vagy elmenjek Velük? Mit szólnátok az élettársam helyében? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ti mit csinálnátok?

Lányaim 5 és 10 évesek. Az Édesapjuktól 5 éve elváltunk. Azóta kb. évi 3-5 x jön összesen. Most kitalálta, hogy így hivatalos láthatás nélkül elvinné a 10 évesemet Svájcba világot látni hétfőig...

Megkérdeztem a Gyámhatóságtól, hogy elviheti e. Azt ígérték szerdán, hogy utána néznek és vissza hívnak a speciális ügyünknek. Ma már nem vették fel a telefont sem.

10 évesem be van indulva nagyon...

Én félek oda adni csak Őt, mert az már második kiskorú veszélyeztetése lenne, hiszen egyszer már a Kicsi terhességem alatti bántalmazásért már kaptunk (ő 2 év, én 1 év felfüggesztetett).

Én arra is gondoltam, hogy el kellene menjek Velük így, hogy a Kicsinek is fáj a szíve, hogy menni szeretne...

Nem tudom mit szólna az élettársam, Aki szeptember 4-től él velünk (azt mondta ebbe ő nem szólhat még bele)...

Ti mit tennétek???

2017. nov. 24. 18:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én biztos nem biznám rá. Svajcban vizum nelkul a rendor be is vihet amugy. Plusz en sem mennék ki. Max a jelenlegi parommal akarhova, az is öröm a kicsiknek :) az ex a mult, tartanám is magam hozzá.
2017. nov. 24. 20:53
 12/15 anonim ***** válasza:
52%
Én nem adnám oda. Mi van, ha ellopja, megveri, esetleg prostitúcióra kényszeríti... Az meg negyon durva, hogy bántalmazott téged, és még te kaptál érte büntetést. Mert kis gyerekkel, várandósan nem menekültél...
2017. nov. 24. 21:15
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen vadbarom,aki terhesen (!)képes volt téged agyonverni,aztán pedig a gyerekeit is szinte lesz@rt@,most hirtelen kitalálja,hogy kivinné egy más országba?Ez csak nekem gyanús??El ne engedd!Semmiképpen.
2017. nov. 24. 23:13
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne engedd el mert soha többé nem látod viszont.
2017. nov. 24. 23:31
 15/15 anonim ***** válasza:
53%
Mondjuk olyan nem létezik, hogy elvaltok, el helyezik a gyerekeket és nincs a határozatban lathatas. Fuss neki megegyszer, nagyon gyengéje sikeredett kamutortenet
2017. nov. 25. 06:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!