Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg olyan sok házasság...

Tényleg olyan sok házasság megy tönkre a baba születése utáni első 1-2 évben?

Figyelt kérdés

Azt mondta nekem valaki, hogy még a nagyon jó házasságok is könnyen rámehetnek a babázás első 1-2 évére. Kicsit megijeszt ez a dolog, mert bár a férjemmel már 10 éve együtt vagyunk, imádjuk egymást, támogatjuk egymást mindenben, gyakorlatilag el sem tudnánk képzelni az életet egymás nélkül.

De egy kisbaba annyira megváltoztat mindent, hogy nem lehet előre látni mit fog kihozni akár belőle, akár belőlem.

Ti mit tapasztaltatok? Mit láttok magatok körül ezzel kapcsolatban?

2017. nov. 19. 12:11
1 2
 11/15 érdekel0 ***** válasza:
44%
Én nagyon sok ilyet ismerek,de a többségnél nagyon hamar jött a baba,nem is volt idejük kiismerni egymást illetve az anyagi helyzetük se volt túl rózsás.
2017. nov. 19. 15:40
 12/15 anonim ***** válasza:
33%

Azért is lehet így, mert most sokan az első komoly nehézség vagy konfliktus esetén válni akarnak. Egy gyerek érkezése pedig hozza mindkettőt.

Egyébként érdekes, amit írnak, mert én pont azt látom magam körül, hogy ott a legnagyobb a törés, ahol 10 éve boldogok gyerek nélkül. Az ilyen kapcsolatban okozza a legnagyobb változást egy baba. Amit aztán nem mindig sikerül kezelni.

Azt mondom, hogy amíg nem tanultok meg veszekedni is, addig korai a gyerekvállalás. :)

2017. nov. 19. 15:48
 13/15 anonim ***** válasza:
Az én szüleimmel ez történt, pedig nem siették el a gyerekvállalást. És az ismeretségi körben még két ilyen eset van. Szóval van benne kockázat, de azért a legtöbben átvészelik:)
2017. nov. 19. 17:31
 14/15 anonim ***** válasza:
Van ennél rosszabb, a változókor.
2017. dec. 25. 03:35
 15/15 anonim ***** válasza:
Van ennél rosszabb, a változókor. Rengeteg 40-es nő flangál egyedül.
2017. dec. 25. 03:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!