Az elmaradt menstruáció napján/másnapján neked volt tüneted?
Tegnap kellett volna megjönnie, de semmi jele nem volt. Aztán most reggel arra keltem, hogy majd' szétdurrannak a melleim, illetve erős hányingerem van. Pedig örültem volna, ha ma végre nem kelek, ugyanis az elmúlt éjszakákon megébredtem 1-2 körül, aztán csak forgolódtam.
Mivel megszakítást alkalmazunk, van esély a babára, bár másfél év alatt még nem volt vele baki. :-)
Neked mikor jelentkeztek az első tünetek?
Nekem,ha jól emlékszem úgy volt, hogy mielőtt megjött volna, már éreztem picit szurkálást, de az is másmilyen volt,mint a megszokott. Aztán 4nappal a mensi előtt teszteltem halvány pozitívat. Na és aztán nem jött meg. Hát... A szurkálás gyengült, elmúlt, visszajött, elmúlt. A mellem a mensi előtti 1-2 napban kezdett el picit érzékeny lenni. Mostanra majd' szétdurran :)
6 hetes kismama vagyok ma és nagyon boldogok vagyunk a Férjemmel :)
Nemvárt mensi napján többször erős hányingerem lett egyes ételek illatától/szagától.
Előtte 2-3 nappal mindjárt megjön érzés, ami mensi előtt nekem sosem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!