Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 6 hónapos csecsemő nézhet mesét?

6 hónapos csecsemő nézhet mesét?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem ajánlott, de otthon vagyok vele, megcsinálom vele az alap dolgokat, de látom, hogy unatkozik. Nincs kedvem vele folyton mondokázni. Arra gondoltam, hogy a magyar népmeséket talán nézhetnénk együtt,nem annyira gyorsak benne a képek, a nyelvezete is szép. Szerintetek nem baj ha ilyen fiatalon nézi a tabletet?
2017. nov. 17. 11:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
98%
Én nem vagyok rajzfilm, tv, számítógép ellenes. De ennyi idősen nem engedtem mesét nézni a fiunk. Nem neki való. Próbálj meg olvasni neki. Menjetek sétálni. Legyen lent a földön, had próbálgassa a forgást, kúszást, mászást. A fiunkat ebben az időszakban az kötötte le, ha lent lehetett a padlón, rengeteg játék mindenfelé és próbálkozhatott elérni őket.
2017. nov. 17. 12:17
 2/14 anonim ***** válasza:
26%
Nézhet de az nem neki való.Van a baby tv mg hasonló adók,az inkább,de azt se órákra...
2017. nov. 17. 12:22
 3/14 anonim ***** válasza:
65%
Úristen, ez komoly vagy provokáció?! Nem unatkozik! Tegyél a keze ügyébe biztonságos tárgyakat. Elszórakoztatja magát velük. Nem kell egyfolytában foglalkozni egy gyerekkel, hogy kéne?! Már most függővé akarod tenni?!
2017. nov. 17. 12:25
 4/14 anonim ***** válasza:
88%
Ez viccnek is rossz.
2017. nov. 17. 12:34
 5/14 anonim ***** válasza:
41%
Jézusom... Neked inkább egy zsák krumpli való. Mi lesz később ha már most nincs kedved vele foglalkozni?
2017. nov. 17. 13:14
 6/14 anonim ***** válasza:
29%
Ne nézhet.
2017. nov. 17. 13:19
 7/14 A kérdező kommentje:
Nos, légyszi valaki máson éljétek ki a primitivségeteket. Nem írtam le, mert szerintem nem tartozik a tárgyhoz, én beteg lettem a terhességtől, se kivinni sétálni, se normálisan játszani nem tudok vele, csak fekszem mellette, mondókát tudok neki mondogatni, vagy verseket, ennyi, lehet szivesebben nézném én is a mesét és ő sem unatkozna annyira. Természetesen egyfolytában mozog, egész nap kint van a padlón, mivel csak a családtagok, vagy a férjem tudja betenni az ágyába. Nem való nekem gyerek? Hát lehet, de amikor bevállaltuk teljesen egészséges voltam.
2017. nov. 17. 13:31
 8/14 anonim ***** válasza:
81%
De hozzátartozik a tárgyhoz, viszont nem értem: hogy tudod ellátni a gyereket, ha nem tudsz mozogni?
2017. nov. 17. 13:36
 9/14 A kérdező kommentje:
Családtagok a kezembe adják 3 óránként a cumisüveget, jobb napokon esetleg kimászok a konyhába és megcsinálom én a tápszert, tisztába teszik, más nem kell, mert nagyon nyugis baba, férjem este megfürdeti.
2017. nov. 17. 13:38
 10/14 anonim ***** válasza:
75%
Miféle betegség? Hogyan látod el a gyerekedet ha csak fekszel?
2017. nov. 17. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!