Mit gondoltok az Emma Róza névpárosításról?
Figyelt kérdés
2017. nov. 14. 19:47
11/17 anonim válasza:
Nekem vénkisasszonyos, mindkettő nevet unalmasnak és csúnyának tartom sajnos.
12/17 anonim válasza:
Fölösleges két nevet adni, hacsak nem hagyomány miatt vagy családtag tiszteletére.
Amúgy egyik név sem tetszik különösebben.
13/17 anonim válasza:
Szerintem is nagyon öreges párosítás, bocsi.
Nyilván ha Nektek ez így tetszik, akkor ne hallgassatok más véleményére.
14/17 anonim válasza:
Semmi gond nincs vele, majd ha dédnagyi lesz illeni fog rá azelőtt meg látatlanban csak annak fogják gondolni. :D
15/17 anonim válasza:
Szerintem gyönyörű, de én szeretem a hagyományos neveket. Amúgy nem értem azt, amikor azzal jönnek, hogy egy név "nénis". Mintha egy néni nem babaként meg kislányként kezdte volna ugyanazzal a névvel. A lányom nevére is sokan mondták, hogy "öregasszonyos" most mégis mindenki dícséri, hogx milyen gyönyörű nevet választottunk. De ízlések-pofonok, nincs olyan név, ami mindeninek tetszene.
16/17 anonim válasza:
Szerintem is borzasztóan öreges. Vannak régies nevek, amik tetszenek nekem, de ezek külön-külön sem jönnek be, együtt meg hát...
17/17 anonim válasza:
Szerintem kellemes hangzása van mindkét névnek külön-külön is, egymásután is; egybeírva kicsit érdekes, de még úgy is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!