Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Honapok ota nem láttam nem...

Honapok ota nem láttam nem tudok semmit a gyerekeimröl. Nem birom tovább. Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés

A gyerekek 4 évesek.

Amikor külön mentünk megmondta a szemembe az apuka hogy addig megy amig el nem veszi tőlem őket nem számit mit kell megtennie érte.

Egyenlőre igy is lett,az apjuknál lettek ideiglenesen elhelyezve,a per még folyamatban van.

Az apuka már az elején kijelentette a biro előtt is hogy azt akarja hogy a lehető legkevesebbet lehessenek velem a gyerekek és most hogy nála vannak vissza is él a helyzetével amit mindig ki is jelent hogy mert ő megteheti.

Két hetente pentek este 6-tol vasarnap 6ig hozhatom el oket valamint a szunetek felere.

Sajnos jogositvanyom es autom nincs nem tudok megkerni senkit hogy hozza el es vigye vissza oket oda.

Busszal tudnek menni ertuk,de busz delutan fel5kor van utoljara amivel el tudnam hozni őket akkor viszont nem hajlando elengedni őket mert hogy az nem 6 orakor van.

A szunetekre vonatkozoan ha nem tudok aznap este 6kor odamenni ertuk (es a buszjarat miatt nem tudok) nem engedi el oket sem elobb a busszal sem pl masnap napkozben.

Julius kozepen lathattam oket utoljara.

Azota a kovetkezo ket hetre nem hozhattam el oket pedig napokkal az elhozatal elott megbeszeltuk mikor megyek ertuk akkor jo is volt ugy es a megelozo nap este meg lemondta mert hogy joga van ezt tenni o nem fog arra varni en mikor tudok menni ertuk.

A hetvegekre elhozatalt is tobbszor megbeszeltuk hogy megyek ertuk busszal de amikor odamentem a gyerekeket se lathattam csak o jott ki hogy felejtsem el amit megbeszeltunk majd 6kor visszajohetek ertuk.

Sem tajekoztatast nem ad a gyerekek hogyleterol sem kompromisszumot nem hajlando kotni.

Nem tudom mit tegyek.

Mar szeptember elejen irtam a birosagra is emiatt de azota sem reagaltak semmit sem.

a gyamugy meg elkuld mert hat a papir ha 6 ora akkor 6 ora.

De ez sem allapot hogy nem tudunk talalkozni se a gyerekekkel es nem is tudhatok roluk semmit sem.

Van valaki aki esetleg jartas ebben? Tudna valaki esetleg tanacsot adni mit lehet ilyenkor tenni??

Koszonom elore is es elnezest az ekezetek miatt es hogy ilyen hosszu lett.

2017. nov. 14. 12:15
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

Még mindig kifogás.

Hónapok óta nem történt semmi... és, te mit teszel?

Kihívható a rendőrség, ha akadályozza a láthatást, nem kell ehhez gyámügyes, nyilván az ügyintéző nem kísérget téged. A rendőrség minden alkalommal ki fog szállni, minden alkalommal készül jegyzőkönyv. Lesz bizonyíték a kezedben.

Így persze, hogy bátran állítja apuka, hogy nem keresed őket, mert bizony nem keresed őket. Hogy milyen kifogással, az tök mindegy. Hidd el, a gyereket se fogja érdekelni, hogy miért nő fel anya nélkül.

Arról nem is szólva, hogyha én beadnék egy kérvényt a bíróságra, és hónapokig nem történne semmi, én nem ülnék otthon a babérjaimon, hogy "hát én mindent megtettem, szegény-szegény én", hanem bejárnék ügyfélfogadási időben, hol tart az ügy, mikorra várható eredmény, szükségem van az iratokra a gyámhivatali ügyintézéshez.

Tudom, hogy borzasztó helyzetben vagy, de ha bármit is akarsz elérni, muszáj változtatnod a gondolkodásodon. Minden, amit leírtál az előző oldalakon, kifogás, hogy miért nem tudod megoldani a dolgokat.

A megoldáson gondolkozz, ne a problémán. Így soha nem jutsz egyről a kettőre.

2017. nov. 15. 09:02
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

Ez tobb ponton is santit.

Amikor en otthagytam a fiuk apjat,akkor 3,5 es 1,5 evesek voltak a gyerekek.en sem dolgoztam,apukanak pedig ott maradt a lakas 2 szobaval.en garzonba koltoztem a gyerekekkel.megis siman nekem iteltek a gyerekeket,pedig anyosomnak is mindenhol van ismerose az egyetemrol.

Olyan nincs,hogy 6 kor nem engedi el oket,ha 6 ora van a papiron.akarmivel is viszed oket magadhoz el kell engednie.a gyamugy pedig kimenne ha azzal keresned meg oket,hogy 6 orakor a papir ellenere sem adja oda oket.

Az a 8km nem egy nagy tavolsag,ebbe a gyamugy sem kothet bele.

Ruhat biztositania kell a nalad toltott idore.nalunk ez is le van papirozva.de meg ez legyen a legnagyobb problemad.

Valamit nem mondasz el.en elhiszem,hogy szar a helyzet.de en 21 evesen hegyeket is mozgattam volna,ha az kellett volna ahoz,hogy velem legyenek.

Az,hogy ismerosei vannak mindenhol nem lehet akadaly.fogadj ugyvedet akar.

Elmesz ertuk busszal,pontosan 6 kor becsengetsz es megmondod,hogy fel ora mulva itt egy ismeros,munkatars,jobarat barki autoval.addig setaltok,esztek egy sutit,fagyit,pizzat.aztan mentek gyalog ha az kell.

2017. nov. 15. 09:12
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

A bironőnk arra hivatkozott akkor mikor ideiglenesen odaitélte hogy (mivel akkor még velem voltak Gyesen voltam) és a lakásunk kissebb és felujitando.Én csak magamra számithatok...

Apukának ott az anyja aki nyugdijas és állandoan otthon van és ő a gyerekekkel tud lenni bármikor én meg nem ha elmegyek dolgozni...

2017. nov. 15. 09:45
 34/36 anonim ***** válasza:
100%

"A bironőnk arra hivatkozott akkor mikor ideiglenesen odaitélte hogy (mivel akkor még velem voltak Gyesen voltam) és a lakásunk kissebb és felujitando.Én csak magamra számithatok...

Apukának ott az anyja aki nyugdijas és állandoan otthon van és ő a gyerekekkel tud lenni bármikor én meg nem ha elmegyek dolgozni... "

Bocsi, az előbb elküldte.

Szóval: amíg nálad voltak a gyerekek, nem dolgoztál? Nem adtad őket bölcsibe/oviba?

És most sem dolgozol?

Még mindig kérdezem: költözés nem opció?

Az nem lehet kifogás, hogy a te házad kisebb. Ha van minden közmű, a gyerekek komfortos életéhez, és nem düledeznek a falak, meg nem penészes minden, akkor az nem lehet ok, hogy ne nálad legyenek.

2017. nov. 15. 09:51
 35/36 anonim ***** válasza:
74%
Ha se busz, se ismerős nincs, hívsz taxit.
2017. nov. 15. 09:57
 36/36 anonim ***** válasza:
Valaki azt írta hogy tekerjen 8 km-t,a sötétben két gyerekkel az utánfutón,a novemberi hidegben? Hol élsz ember? Kérdező te merre laksz? Hátha tudunk segíteni.
2017. nov. 26. 15:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!