Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Több gyerekes anyukák, nektek...

Több gyerekes anyukák, nektek mennyi megy el havonta a konyhára?

Figyelt kérdés

Három gyerekünk van. Szerintem nagyon sokat költök csak kajára. Még nem ültem le pontosan kiszámolni, hogy csak az étkezés havonta mennyi, de szerintem sok. Érdekel, hogy más mennyit megy boltba egy héten. Hogy osszátok be, min tudtok spórolni.

Én kb. nem tudok annyit hazahozni, hogy két napig elég legyen. Leülnek kapásból elfogy 3 db joghurt, de a fiam van, hogy kettőt is megeszik. Tej, kakaó, gyümölcs, csoki, minden fogy. Hiába esznek az oviban, a fiam hazajön és ebédel még egyszer.

2017. nov. 10. 15:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mi sokat költünk, 150-200 között. Tudjuk, hogy ez sok, de szeretjük a sajtokat, sonkákat, sok gyümölcsöt, zöldséget és tengeri herkentyűt eszünk; plusz ebben benne van az étterem, pizzarendelés is (heti 1 alaklom kb).

Amikor nem álltunk ilyen jól, akkor kettőnknek 35-40 között megoldottam, de az nem volt túl változatos.

2017. nov. 11. 16:22
 12/13 A kérdező kommentje:
Utolsó! Hány főre költöd ezt az összeget?
2017. nov. 11. 21:22
 13/13 anonim ***** válasza:
Négyen vagyunk; plusz kb kéthetente bevásárolok nagymamámnak, de az nem az ő teljes "ellátása". Szóval 4,5 főre.
2017. nov. 11. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!