Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményed, ha a nagyszül...

Mi a véleményed, ha a nagyszülő nincs ott az unokája keresztelőjén?

Figyelt kérdés
Ma volt a lányaim keresztelője.Egyik nagyszülő se jött el... Szerintem egy iszonyat nagy bunkó dolog volt mindkettőjük részéről.Vagy csak én túlzom el!?
2010. máj. 30. 23:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az én anyósom fel sem jönne vidékről egy keresztelőre, szóval én pont letojom, ott van-e vagy sem. NEM RÓLA szól. Ennyi.
2010. jún. 1. 23:33
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Én már az "öreg" fejemmel, sok-sok családi huzavonán túl, úgy vagyok vele, hogy meghirdetünk egy-egy eseményt (névnap, szülinap, keresztelő, stb.,) hogy ekkor és ekkor, itt és itt lesz. Azután aki jön jön, aki nem nem. Aki ott van azzal jól érezzük magunkat, eszünk-iszunk, ünnepelünk, aki nincs ott lemarad, de semmi harag, neheztelés, sértődés. Megértjük hogy közbejöhetnek dolgok, mindenkinek más a fontossági sorrend a programok között, személyes konfliktusok vannak, miegyéb. Egyébként is dögnehéz 10-20, a város és az ország különböző pontjain élő, különböző korú emberkét egy időben egy helyre szervezni. Van a családban idős dédi, változó műszakban dolgozó fiatal pár, vidéki rokon, külföldön élő testvér, kiállhatatlan sógor, sorolhatnám. Viszont e miatt nem lehet a végtelenségig halasztgatni egy-egy eseményt (egy időben ezt csináltuk, és persze sorra maradtak el az ünnepségek...). Van olyan is, hogy mi nem tudunk elmenni valahova, főleg amíg pici volt a kisfiam, vagy ha pl. beteg. Rossz lenne ha e miatt megharagudna ránk a család vagy ha miattunk halasztanának el egy leszervezett "bulit", ami amúgy mindenkinek jó. Úgyhogy mi sem orrontunk meg senkire :)
2010. jún. 2. 00:25
 13/13 anonim ***** válasza:
Mi is pont keresztelő előtt állunk. Mivel én és a férjem kijelentettük, hogy nem akarunk hatalmas dáridót csapni, csak a szűk család, ami így is 20 fő, azonnal felderült az anyósom arca, látszott rajta, hogy ő igazán el sem akar jönni... amúgy 4 km-re lakunk egymástól, van autójuk. Szóval teljesen az előttem író válaszát osztom: mindenki kap meghívót, és aki nem jön el, az már az ő dolga lesz, egy percig nem fog érdekelni!
2010. jún. 2. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!