Ezek miatt el választanátok a baba projektet?
Figyelt kérdés
Sogornő terhessége kb 5 hetes most.
Nagyobbik gyerek ballagása.
Apuka külföldi munkája évente 2x jár haza!
2017. nov. 2. 12:29
1/8 anonim válasza:
Nem értem mit akarsz, nem tudom össze rakni.
2/8 anonim válasza:
Én ezek közül csak az apuka munkája miatt halasztanám el. Bár attól függ meddig fog kint dolgozni. Ha ez nem lenne érvényben akkor nem, a másik kettő számomra nem lenne zavaró tényező.
3/8 anonim válasza:
Mi köze van a Ti gyerek-vállalásotokhoz az, hogy a sógornő is terhes?? Az sem zavarna, hogy a nagyobbik gyerek ballag.
Viszont az igen, ha az apa egész évben nem is látná szinte a gyerekünket.
4/8 anonim válasza:
Apuka miatt igen, a többinek semmi köze az egészhez
5/8 anonim válasza:
lehet apa pont nem akkor jön haza amugy sem mikor épp ovud van...szoval emiatt nem görcsölnék,az első 2 dolog meg nem is értem hogy függ össze azzal h gyereket szeretnél....
6/8 anonim válasza:
Miért nem lehet normálisan, érthetően kiírni egy kérdést? Egyébként mi köze a sógornőnek a te terhességedhez??? Mindenben ilyen nehezen döntesz??
8/8 A kérdező kommentje:
Nem szivok semmit. Általában minden fontos döntést nehezen hozok még többször átgondolok.
2017. nov. 2. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!