Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagyon el vagyok keseredve,...

Nagyon el vagyok keseredve, mert úgy érzem hogy gyermekhez nem illik az általunk választott név! Mi tévő legyek, nagyon el vagyok keseredve?

Figyelt kérdés
2017. nov. 1. 12:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

én is így voltam kb 6-7 hós koráig, nem a névvel volt bajom, mert az tetszett, egyszerűen fura volt baba helyett a nevén hívni, annyira baba volt még. 1 múlt, teljesen ráragadt a neve már, nem fura.

Esetleg valami jó becenév? Nem is kell az eredeti névből képezni, egy kislányt Tücsinek hívnak, rendes neve meg Emese :)

2017. nov. 1. 16:22
 12/13 anonim ***** válasza:
Adjatok neki "becenevet". Apum annyira szeret például, hogy Adrienn helyett Szilvinek hív, mert én vagyok a szíve csücske (29 vagyok :D).
2017. nov. 2. 10:00
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem igazán tudom elképzelni, hogy mi az, hogy "nem illik hozzá"? Hacsak nem Szökellő Szarvas vagy Bátor Medve a neve. Most egy névről nekem pl. semmi nem jut eszembe, ha valakit Eufrozinának hívnak az lehet felőlem kövér, sovány, cserfes, aranyos vagy tapló is. Nem a neven múlik.
2017. nov. 2. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!