Nagyon el vagyok keseredve, mert úgy érzem hogy gyermekhez nem illik az általunk választott név! Mi tévő legyek, nagyon el vagyok keseredve?
Figyelt kérdés
2017. nov. 1. 12:05
11/13 anonim válasza:
én is így voltam kb 6-7 hós koráig, nem a névvel volt bajom, mert az tetszett, egyszerűen fura volt baba helyett a nevén hívni, annyira baba volt még. 1 múlt, teljesen ráragadt a neve már, nem fura.
Esetleg valami jó becenév? Nem is kell az eredeti névből képezni, egy kislányt Tücsinek hívnak, rendes neve meg Emese :)
12/13 anonim válasza:
Adjatok neki "becenevet". Apum annyira szeret például, hogy Adrienn helyett Szilvinek hív, mert én vagyok a szíve csücske (29 vagyok :D).
13/13 anonim válasza:
Nem igazán tudom elképzelni, hogy mi az, hogy "nem illik hozzá"? Hacsak nem Szökellő Szarvas vagy Bátor Medve a neve. Most egy névről nekem pl. semmi nem jut eszembe, ha valakit Eufrozinának hívnak az lehet felőlem kövér, sovány, cserfes, aranyos vagy tapló is. Nem a neven múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!