Götz, Llorens, Paola Reina, Rik&Rok melyik játékbaba a jobb választás?
Sziasztok!
Kislányom 4. születésnapjára szeretnék egy szép hajas babát venni. 30-50 cm közötti, szőke hosszú hajú, lecsukódó szemű, öltöztethető, esetleg puha testű legyen. A legtöbb babát webáruházban találtam és nincs erre vonatkozó leírás. Megéri a drágább márkás babát megvenni? Találtam auchanba saját márkásat 6000-ért es ránézésre minden kritériumnak megfelelt, csak nem volt puha a teste. De nem szeretnék olyat, aminek csak körben van haja, a feje meg kopasz. Szóval milyen babát ajánlotok? Nem kell extra sírós, meg pisilős, csak egy szép öltöztethető baba, aminek mozog keze-lába, esetleg cumizik, amivel aludni is tud.
Köszönöm előre is a válaszokat.
Köszönöm a hozzászólásokat. Azt hittem, hogy a Llorens babáknak kemény a teste, mert a fotókon olyan mintha önállóan állna és ebből gondoltam, hogy merev. A Llorens Elenának is puha a teste, a keze lába pedig műanyag? A ruháját lehet cserélni? Lecsukódik a szeme? Bp-en milyen üzletben lehet esetleg élőben is megnézni? Találtam egy Llorens Anna síró babát. Ott írják, hogy puha a teste, de pl. Elenánál nem.
Tegnap láttam hajas Rik&Rok babát az auchanban. Nagyon szép hosszú haja, ruhája és szép arca van. Becsukódik a szeme is, de sajnos azt nem látom és a dobozon sincs feltüntetve, hogy pl a ruhát le lehet-e venni róla, meg hogy mozgatható-e a keze-lába. A Götz babák nagyon tetszenek. Az igazság az, hogy a kislányom mostanáig nem igazán babázott. A nagyobb fiú testvérével inkább fiús játékokat játszott. Most kezd a babák felé fordulni, de azért félek attól, hogy veszek neki tizenezerért egy szép babát, aztán 1-2 hét múlva a polcon pihen. Bár ha elég szépet választok talán nem. :)
Zapf baba minősége is hasonló a Götz-höz?
Várok még további hozzászólásokat.
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!