Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Emma vagy Fanni név tetszik...

Emma vagy Fanni név tetszik jobban?

Figyelt kérdés
Az nem érdekel, hogy “tucatnevek”.

2017. okt. 31. 13:00
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Emma
2017. nov. 1. 11:11
 22/28 anonim ***** válasza:
73%

Ha már megkérdezted, nekem a hangzásuk nem tetszik egyszerűen. Nem vállalhatatlan, Leokádia-kategóriák, nem beszélnék le senkit, ha neki tetszenek, csak nekem a karakteresebb, komolyabb nevek jobban bejönnek.

A Fanni gyerekes számomra, ráadásul valamiért egy elkényeztetett, nyafogós kislány jut róla eszembe, pedig egy ilyen nevű ismerősöm sincs, nem is volt. Az Emma meg nekem jellegtelen és a kiejtése olyan dünnyögős.

2017. nov. 1. 16:11
 23/28 A kérdező kommentje:

Nekem meg pont a hangzásuk tetszik :))

Hát olyan nevet ùgysem lehet találni, ami mindenkinek tetszik:)

Köszönöm, hogy leírtad!

2017. nov. 1. 19:49
 24/28 anonim ***** válasza:
36%
Fanni. Abszolút Fanni! :) Nekem nagyon kedvencem még a Franciska is. Ükmamám neve volt, akit Fáninak becéztek. :)
2017. nov. 2. 09:58
 25/28 anonim ***** válasza:
0%

Fanni.

Egyébként hol olvastad, hogy virágkoszorú a jelentése? Én úgy tudom a Fanni egy önállósult becenév a Stefánia és a Franciska nevekből. Az Emma szerintem ronda.

2017. nov. 2. 11:41
 26/28 anonim ***** válasza:
42%
Inkább Emma. Mert öreges, a Fanni meg gyerekes, viszont öreg (remélhetőleg) hosszabb ideig lesz, mint kisgyerek.
2017. nov. 2. 13:03
 27/28 anonim ***** válasza:
A Fanny angolul s.egget jelent.
2020. okt. 11. 22:04
 28/28 anonim válasza:
Fanni, az Emma túl elterjedt és amúgy sem tetszik...a Fanni gyönyörű név:)
2022. júl. 31. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!