Ti mennyi pénzből jöttök ki egy hónapban?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Arra lennék kíváncsi hogy egy hónapban mennyi az az összeg ami elmegy pelusra, kajára és minden egyébre. Köszönöm ha válaszoltok.2017. okt. 29. 08:26
11/17 anonim válasza:
Nem tudom, pedig jó lenne tudni, de lusták vagyunk vezetni. :(
12/17 anonim válasza:
Oten, kb. 350.000 Ft. Harom iskolas gyerek.
Sajat csaladi haz, 2 auto, hitel nincs.
Villany 10.000 Ft, viz 11.000 Ft, net, tv 9.000 Ft, tankolas 10.000 Ft.
Het kozben rendelt ebed, 30.000 Ft.
Heti egy nagybevasarlas 15.000 Ft/het.
Megtakaritas: 10.000 Ft/ho.
13/17 anonim válasza:
2 felnőtt 1 óvodás korú gyerek. Saját lakás hitel nélkül. KB 200ezer/hó. Ez a minimum ennél sajnos csak többet szoktunk költeni.
14/17 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Azt elfelejtettem, hogy hamarosan lakást fogunk venni így elég sokat félre is teszünk úgyhogy még az pluszba hozzá jön.
15/17 anonim válasza:
Annyira szeretem ezeknél a kérdéseknél, hogy akinek van pénze, és merészel többet költeni havi 150 ezernél, az a sárgaföldig van pontozva... most miért fáj, hogy vannak családok, akik 300 ezret elköltenek egy hónapban,
16/17 A kérdező kommentje:
Koszonom. En sem ertem a lepontozast emberek. Puszi. :)
2017. okt. 31. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!