Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi ideig "védekeztél"...

Mennyi ideig "védekeztél" megszakítással, amíg egyszercsak pozitív lett a terhességi teszt?

Figyelt kérdés

Mi így "védekezünk" a párommal, de nem lenne gond, ha besikerülne a baba, fél év múlva úgyis próbálkoznánk (házfelújítás van). (Fogamzásgátlót nem akarok ismét szedni -szedtem 5 évig, aztán majdnem 2 év volt, mire rendeződtem utána-; az óvszert pedig már elhagytuk, egyikünk sem szerette.)

1 éve alkalmazzuk ezt a módszert, de még nem lett baba.

Neked mennyi időbe telt, míg emellett baba lett? És őszintén: szerinted a párod egy pillanattal később vette ki, esetleg egy este több aktus is volt?

2017. okt. 26. 16:12
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
82%

4 evig hasznaltuk ezt a modszert,nekunk is elso honapban osszejott a baba :)

7+4 hkm

2017. okt. 27. 12:14
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
A fiúnk születése után védekeztünk megszakítással. 6 évig működött, aztán tudatosan akartunk babát, 2 éles alkalomból összejött.
2017. okt. 27. 13:00
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

2 évig többnyire megszakítottuk, néha-néha pharmatexet használtunk, de ez semmit nem jelent, ugyanis 5,5 éve nem védekezünk és továbbra sincs gyerek. Már évek óta tudjuk, hogy nem lehet egyikünknek sem, legalábbis nagyon minimális az esélye, ezért sem foglalkozunk már védekezéssel, mert minek... Ha hamarabb tudjuk, nem vacakoltunk volna az első 2 évben sem megszakítással, sokkal kényelmesebb ha bennem megy el a férjem.

Ha akartok gyereket, akkor nem árt egy kivizsgálás. Nekünk arra jó volt, hogy ne reménykedjünk feleslegesen.:)

2017. okt. 27. 15:23
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Az első gyerek előtt több mint fél évig így védekeztünk, mert nem lett volna az sem gond, ha előbb összejön a baba. Nem lett véletlen gyerek, az első éles hónapban terhes is lettem.

A két gyerek között egy fél évig megint így volt, nem akartam gyógyszert szedni, aztán amikor úgy döntöttünk, hogy jöhet a 2. baba, az első hónapban összejött. Szóval mondhatjuk, hogy hamar össze tudunk hozni egy babát :D

A kislányom most már 6 éves múlt, a születése óta csak megszakítással vagyunk együtt, véletlen baba azóta sem, lett, ha összejönne, nem bánnám, ezért is nem vesszük komolyabban a dolgot.

Majd ha 40 leszek, akkor esetleg elgondolkozok más módszeren, mert utána már nem szeretnék egy 3. babát semmiképp, de addig maradunk ennél.

2017. okt. 27. 16:58
 25/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :-)

Meglepődtem , hogy ennyien írtatok, akik sokáig alkalmazzák a módszert, és nem lett baba. Bevallom kicsit elgondolkodtam múltkor, hogy lehet velem van a baj, hiszen a csapból is az folyik, hogy nem elég megbízható a megszakítás.. Persze nyilván szükséges hozzá egy kis rutin a férfi részéről, ami a tizenéveseknél még nem feltétlenül van meg.

2017. okt. 28. 19:04
 26/29 anonim ***** válasza:
Igazából a rutinon múlik szerintem is,na,meg azon is,hogy egymás után több numerát nem igazán tanácsos lenyomni.:)
2017. okt. 28. 19:08
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Engem imádnak lepontozni ennél a kategóriánál, ha ugyanazt is írom, mint a többiek (ennél a kérdésnél is így lett), de most azért is leírom, hogy eddig sosem hagyott cserben ez a módszer. De ez szerintem a pár összeszokottságán is múlik. Legalábbis mi nem így kezdtük az elején, csak amikor már volt egy bizonyos rutinunk a szexben, akkor. És leginkább a férfin múlik, mivel ő érezheti egész pontosan, hogy mikor lesz orgazmusa. A volt páromra több év múlva sem mertem volna magam rábízni, pedig ő sem volt tizenéves. Szóval azért sem érdemes reklámozni a módszert, mert nem mindenkinek való, aki nem figyeli magát tudatosan, annak sem, aki most kezdi a nemi életét, annak meg főleg nem.
2017. okt. 29. 05:27
 28/29 anonim ***** válasza:

#27 Nem tudom,miért pontoztak le,én zöldet nyomtad rád.

Egyébként én is így látom ,ahogy te.

2017. okt. 29. 08:05
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
20 évesen adenomát találtak a májamon a foggátló miatt! Azonnal abba hagytam és utána megbeszéltük, hogy mivel 4 éve együtt vagyunk nem lenne gond ha jönne a baba így marad a megszakítás. 6 évig védekeztünk így és nem lett baba :) párom ügyes és gyors volt! Most pedig 2 hete élesben megy a dolog :) 11 éve vagyunk együtt, szóval itt az idő :)
2017. nov. 2. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!