Szerintetek ez a játék jó lesz karácsonyra az unokámnak?
"Legyen márkahű az ő pénztárcájával. És ne tegyen célzásokat"
Még jó, hogy nem is tett célzásokat. Elmondta hogy egyik játék miért jobb mint a másik. Ennyi. Szerinted ha kellene neki nem megvenné magának? Volt utána bármi vita ebből? A kérdésből úgy tűnik nem volt. Akkor meg? Csak persze jó egyből fröcsögni.
Kicsit olyan ez, mint amikor a gyerek kap egy egész kosár mikulást... kakaómasszából. Ezerszer elmondtam már, hogy CSOKOLÁDÉ legyen, ne sz*r. Inkább legyen egy kicsi, mint sok és nagy olyan, amit csak kidobunk.
Ez nem célozgatás, meg más pénztárcájábasn turkálás. Nem kell annyi mindent venni, nem a mennyiségen múlik. De a minőség igenis fontos.
Hasonló a szitu az olcsó piacos törölközővel és ágyneműhuzattal. Miért gáz valakinek megmondani, hogy nem kell ez IS meg az IS, hanem elég az egyik, de az JÓ legyen?
Nincs igazad 24-es.
Egyrészt egy játékot ne hasonlíts ételhez, amit a gyerek a szervezetébe visz be. Ráadásul egy olyan játékot, ami nem veszélyes a gyerekre.
Ez kb olyan, mintha a mama hoz egy gagyi autót, én meg elkezdem neki ecsetelni, hogy a Hott wheels mennyivel jobb minőség, mennyivel tovább bírja. Nem mindegy??? Autó és kész, a gyerek örül.
AMúgy elárulom, szoktam mindenfélét venni a fiamnak (aki gyorsan tönkrevágja a legtöbbet), és nem csak a FP bírja, hanem a noname 300 ft-os Auchanban vett műanyag is, pedig már kikerült a kertbe, járt a medencébe is, meg a földkupacot is megjárta. Tehát nem biztos, hogy az olcsó rossz minőség.
SZóval tudod, ajándék lónak ne nézd a fogát. Én csak és kizárólag abban az esetben tenném szóvá, ha a gyermekre veszélyes játékot hoz -pl letörhet róla bármi, beszippanthatja, élesre törik...stb. Egyéb esetben nem.
És nem, nem fintorgok a piacos ágyneműre sem, mert ha nem tettszik, elhasználom másra, és veszek magamnak olyat, amilyet használni szeretnék.
"Nem kell annyi mindent venni, nem a mennyiségen múlik. "
Ezt is cáfolnám. Múltkor láttam a postán amíg várakoztunk, hogy 4 db kis autó 400 ft egyben. És hát ugye 1 db Hot Wheels autó 5-600 ft. A gyerek mit lát? Kaptam 1 autót, vagy kaptam 4 autót! Mert kb ugyanolyanok. Ja, hogy az egyik 1 évet bír, a másik 10-et. Szerinted ez fontos a gyereknek, amikor kapja? Elárulom, nem... És bébijátéknál ne kelljen már rohadt drágát venni, nem hiszem, hogy sokáig lesz baba, gondolom nőni fog, a játékok meg gyűlni, és helyet foglalni. (és nem, nem mindenhol lesz tesó, aki használhatja). Úgyhogy nem kellene egy formabedobót, meg egy gyűrűpiramist így túlspirázni...
"Egyrészt egy játékot ne hasonlíts ételhez, amit a gyerek a szervezetébe visz be. Ráadásul egy olyan játékot, ami nem veszélyes a gyerekre. "
Te amúgy láttál már közelről csecsemőt? Nyilván nem, mert akkor tudnad, hogy MINDENT a szájába vesz. Nem mindegy, hogy minden xarral kezelt cucc az, vagy minőségi alapanyagbol készült, ahogy az se, hogy már egy baba harapasatol is tönkre megy, vagy tud majd azért vele játszani
Képzeld, van gyerekem, túlélte a csecsemőkort, már 5 éves.
Volt neki FP is, meg márkátlan is. A gyűrűpiramis meg a formabedobó pont nem márkás volt, és el tudtam ajándékozni hibátlan állapotban...
De hagyjuk. Nektek kizárólag a FP a jó, mást ne is vigyenek baba közelébe, ugye?
Ez lehet az? :-)
Szerintem nincs vele semmi baj! Hacsak nem papírvékony a formabedobó, de remélhetőleg nem. A gyűrűpiramisba ès a rakosgatós játékba nem lehet belekötni szerintem.
Az én 2 fiamnak is voltak Tesco vagy Auchan sajàtmárkás játékaik amikor még picik voltak. Nem rossz minőségűek szerintem a babajátékok ezekben az áruházakban.
Amire tényleg igaz hogy nem jó az olcsóbb, azok a műanyag autók, jàrművek, különböző figurák amiket pár ezerért lehet kapni játékboltokban. Azok valóban széttörnek, nem éri meg olyat venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!