Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Gilbert...

Mi a véleményetek a Gilbert névről?

Figyelt kérdés
Milyen fiú jut róla eszetekbe? Ez a név is "külföldöt majmolós" kategória? Az MTA névlistáján akadt meg rajta a szemem, és mivel nem fűzök hozzá személyt, különösen tetszik.

2017. okt. 25. 07:45
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
91%
Gilbert Blythe. :) És magyarosan kiejtve kicsit fura. Nekem nem tetszik különösebben.
2017. okt. 25. 07:54
 2/24 anonim ***** válasza:
41%

Magas barnahajú fiút, az anne zöld oromból meséből.

Ha megpróbálok elvonatkoztatni, valami béna felnőtt jut róla eszembe, aki teljesen életképtelen és csúnya is. Nem ismerek Gilbertet.

3/24 anonim ***** válasza:
78%
Személyt én sem fűzök hozzá, egyértelműen a gilbert kór jut róla eszembe.
 4/24 anonim ***** válasza:
77%
Mivel Magyarorszagon g-vel kell ejteni, így elég nevetséges a számomra. Kovács Gilbert. ...
2017. okt. 25. 08:02
 5/24 anonim ***** válasza:
53%

Őszintén ha csak így olvasom vagy kimondom, hogy "gilbert", akkor nem rossz. Viszont szerintem mindenki gondolkozna, hogy "zsilbertnek" kell-e kiejteni és így lenne belőle kavarodás. Igazi magyar vezetéknévhez pedig megmosolyogtató...

Egyébként Gilbert és George jut róla eszembe :)

2017. okt. 25. 08:06
 6/24 anonim ***** válasza:
63%
Nem igazán tetszik, egy esetlenebb,csúnyácska fiú jut róla eszembe. A Gellért jobban tetszik.
2017. okt. 25. 08:09
 7/24 anonim ***** válasza:
53%

Nekem kapásból a Gilbert kór jut róla eszembe.

szóval személyt nem fűzök hozzá, de nekem kb Kandida-kategória pont ezért.

2017. okt. 25. 08:15
 8/24 anonim ***** válasza:
87%
Gilbert Blythe az Anne sorozatból :)
2017. okt. 25. 08:41
 9/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek! :)

Utána néztem ennek az Anne sorozatnak, amit többen írtatok, és a Gilbert nevű főszereplő helyes okos fiúnak tűnik.:)

Viszont a kiejtésben most elbizonytalanodtam.. a Gilbertet külföldön is ugyan így ejtik, nem? Legalábbis ebben az Anne-ben a nevet G-vel az elején ejtik, és max. az "e" betűt kicsit olyan "ö"-nek mondják. A Gilbert-kóros hasonlat viszont eddig nem jutott eszembe, szóval ettől kicsit alább hagyott a lelkesedésem.

2017. okt. 25. 08:59
 10/24 anonim ***** válasza:
63%

Hany eves vagy kerdezo ?

Csak azert, hogy nem hallottal az Anne a zold orombol filmrol ?

Ezen nottem fel, ennyire oreg lennek ? ( 35 )

2017. okt. 25. 09:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!