Hédi névről vélemény? Kinek, hogy tetszik?
Figyelt kérdés
2017. szept. 21. 16:51
3/27 anonim válasza:
Ez lesz a következő Jázmin/Hanna, szóval én nem akarok egy "következő tucatnevet".
4/27 anonim válasza:
Tetszik, de kezd tucat lenni.
5/27 anonim válasza:
Engem Hedvignek hívnak és szinte mindenki Hédinek becéz és nagyon szeretem. Jól hangzik és szerintem nagyon sok fajta vezetéknévhez illik.
6/27 anonim válasza:
Nagyon nem tetszik, gyerekes és komolytalan. Akkor legyen Hedvig és becézhetitek így, sima becenevet nem adnék a gyerekemnek, gondolj bele hogy fel fog nőni.
7/27 A kérdező kommentje:
Pont úgy fog felnőni,mint akit Pankának,Pannának,Kittinek,Lilinek,Fanninak stb…hívnak :D
Vagy te név alapján választasz,hogy a boltban kihez állj sorba ? Vagy ha egy orvost pl. Hédinek hívnak akkor már meg sem műthetne ? :)
2017. szept. 21. 17:40
8/27 anonim válasza:
Hát, nálunk két nőgyógyász van, egy Ágnes és egy Panka. Meg se fordult a fejemben hogy a Pankához menjek.
10/27 anonim válasza:
Szerintem nagyon csúnya név. Tényleg kezd divatos lenni? Ah, a Hanna legalább szép, gondolom azért terjedt el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!