Mennyire akadnátok ki? Én dühöngök egyelőre.
Dolgoztam, mama vigyázott a gyerekekre. Kiderült, míg a kicsi (mindjárt két éves) aludt, a nagyot aki 7 betette a tv elé és ő meg szépen elsétált a boltba. Olyan negyed óra -20 perc.
Soha életemben nem csináltam ilyet, pedig voltam már gondba ezerrel. De sose mentem el a háztól.
A 6 éves lányom, ha itthon van és az öccse alszik, simán bemegy hozzá mikor hallha h felébred. Szórakoztatja, vagy kihozza hozzám a konyhába őt. Nem hiszem h akkora tragédia h 20 percre elugrott a mama. Főleg h gondolom lefektette a kicsit, és el is indult h mire ébredezik ő hazaérjen.
Egy 7 évest egyedül lehet már hagyni ennyi időre. És a tesója is vigyázhat rá 10-20 percet.
Ebbe a felásba én is kiakadnék 2 éves nem bizunk 7 évesre,
Én is hagytam már 7 éves lányomat a 13,15 éves fiaimra mert le kelett menem szembe a boltba de sietem illetve szoltam hova megyek telefon van itthon meg nálam is .
Kiakadnék. Mostanában gyakran történnek balesetek, amíg a gyerekre vigyázó személy "kiugrott boltba, csak egy pillanatra hagyta egyedül, csak két lépésre volt, stb".
Békéscsabán egy szintet zuhant egy gyerek a plázában, és több helyen is ablakból zuhantak ki gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!