Miben vinnétek Ti autóban?
Szerintem az o maganugyuk, es valoszinu nem epp toled kerdezgettek, csak jo itt kibeszelni...
Ha 13 kg - ig jo , es meg nincs akkora a gyerek, akkor miert ne ?
A 3 eves unokahugom 1,5 eves meretekkel rendelkezik, boven befer a hordozoba ...
Nem tudom, hogy milyen hordozójuk lehet, de a kisfiunk 1 évesen volt olyan 10,5 kg körül, de már előtte gyerekülésben kellett vinnünk, mert nem fért el a hordozóban.
Tehát 2 és fél évesen is gyerekülésben vittük a fiunkat az autóban.
Ameddig kiloban jo addig lehet. Azert van rajta hogy mennyit bir!
Mindenesetre keves ennel nagyobb baromsagot tudok elkepzelni idotoltes gyanant, mint hogy a baratnom gyermek-autoztatasi dolgait akarjam kibeszelni vadidegenekkel mint valami kattant Magdi anyus.
Ha a baratnod kivancsi ki mit szol, majd o megkerdezi. Neked nincs eleted??
A hordozonal nem csak a suly a fontos, hanem ami kb pont annyira szamit, az a gyerek hossza/magassaga.
Ha a feje teteje magaabban van, mint a hordozo teteje, akkor mar nem biztonsagos. Epp a gyerek fejenel nincs merevitett resz ebben az esetben, sem oldalrol, sem hatulrol. Tudom, hogy vannak kisnovesu gyerekek, de azt mar nehezen tudom elkepzelni, hogy ha a sulya kisebb is, mint 13 kg, de a magassaga is akkora legyen, hogy meg nem log ki a hordozobol.
Miért olyan hihetetlen,hogy feltette ezt a kérdést....na mindegy itt mindenki mindent úgyis jobban tud.Nem az volt a kérdés szerintetek megkérdezte e. De mindegy.aki normálisan válaszolt annak köszi. Amúgy ugyan annyi idős a gyerekünk 1 hónap van köztük és nyilván engem is érdekel mi a véleménye másnak. 12 és fél kg a fia. Az én lányom 10és fél.
De mindegy hagyjuk is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!